Ewela2805
Fanka BB :)
Oj nie wiem wiesz, bo tylko ona poszła i ją odłożyła i za 5 minut się zaczęło i do teraz. Na dodatek wymusza bujanie. Bo jak jej mocno nie bujam wtedy kiedy ma ochotę to krzyczy i płacze ale słychać że to nie płacz tylko "marudzi" 5 sekund poplacze, rozgląda się czy ktoś zareagował. Patrzy że nie, znów 5 sekund i znów patrzy i wtedy krzyczy i jest bujana haha.Ah kochana Ja bardziej smoczka radzilabym sie wystrzegac po porodzie przez pierwsze tygodnie no a potem czyli teraz w takim okresie jak u Nas to tak jak piszesz, pomoc moze ale od czasu do czasu bez przyzwyczajania a ja dziecię będzie starsze to tez będzie inaczej
Sama napisalam zobaczymy. Czas pokaze
Na razie Ci powiem wszystko sie super uklada. Rano przed 8 zwykle mlodego karmie I zOstawiam.. Potem lece sie ubrac ogarnac, dzieciakom pomoc
I o 8:10 mlodego biore przewijam znow karmie I wkladam ubranego w kobinezon I zawoze dzieci do szkoly I tak juz jakis czas funkcjonuje a kiedy są dni ze jade na 9 do pracy to wtedy go nie ruszam
Dzis wracajac z zakupów mlody ocknal sie po 2h jak go przenosilam do fotelika.. Oczywiscie wydawał te swoje śmieszne dźwięki typu śmiech ze głodny i nerw ale tylko odpale samochód i włacze muzykę jego nie ma oO.. Nie na darmo się słuchało muzyki w ciąży jeżdżąc autem hahaha
@Koka27 jeszcze 8 usunelas. .no to nieźle ale tak jak piszesz... I tak wydać byc musiała a bólu juz nie będzie dzis. Pozatym 300zl za wyrwanie??? Oo
@Ewela2805 co do maleńkiej to myślę ze ból ktory jej doskwieral tez sie do tego jej zachowania przyczynil nizli twoja znajoma która zajęła sie nią 2hczy ile tam
Jak dla mnie to za krótko by sie tak szybko wymuszania nauczyc
Ja miałam mamę tydzień która bujalA lulala nosiła i nie odkladala a jakoś sie do ładu doszło i dalej jak będzie czas pokaze. Dzieci są różne ale fakt jest tez taki ze Rosną i zmieniają sie. Uczą. Domagaja
Mój młody tez spał i jadł odkładany w dzien jak byl maleńki a teraz to juz inny swiat
A dzis to wszystko zależy od jego dnia i naszego zorganizowania
Nie ma co gadać teraz, ale tak jest no.. A czy to temu że się przyzwyczaiła to nie wiem ale od tego się zaczęło.. Teraz jutro poproszę o pobranie krwi, zostawię pampersa do analizy także i zobaczymy [emoji4] Mam nadzieje ze ta Pani Doktor moje wysłucha bo 70€ za wizytę więc chce aby porobiła badania i będę do niej chodziła. Oby wszystko było w porządku.. Sie boję trochę