@majacyr na twoim miejscu jak najbardziejs probowalabym tych nakladek.tylko trzeba dobry rozmiar kupic.. a moze sie uda karmic chociaz w ten sposob, znam osobe ktora tak wykarmila corke rok a ty masz w Sobie duza sile samozaparcia wiec powinno Wam sie udac
mozliwe ze maly calkowicie sie przestawil na smoka z butli i tak samo ssie piers ale nie wykluczone ze za pare tygodni sie to nie zmieni im wiecej bedziesz pdawac ta piers mimo wszystko
@Ewela2805 strasznie szkoda mi malej , bidulka
,ewidetnie malej mleczko powinno byc zmienioe jak najpredzej bo sie dziecko meczy okropnie..jak i jelita.,chociazby tez dlatego ze z tymi czopkami to tez nie mozesz tak w nieskonczonosc bo to moze jelitka rozleniwic i pozniej bedzie wiecej szkody jak pozytku
tez czytalam najwiecej dobrych opini co do Bebilonu..zaznacze najwecej bo to od samego dziecka tez zalezy co mu tam przypasuje
@urs kochana nie uda sie tym razem to uda ci sie za drugim rodzic jak chcesz! ..glowa do gory..ja tez chcialam rodzic sn pierwszego syna , przezylam cala akcje a na koncu cc ale zobacz ... dwojke nastepnych dzieci urodzilam sn takze nic straconego
najwazniejsze byscie byli cali i zdrowi ..z czasem sobie to w glowie poukladasz..i pogodzisz sie z tym a moze cos sie przydazy i jutro jednak sie cos zadzieje w kierunku porodu sn
jeszcze jest szansa
U Nas wporzadeczku
... wyciagam rodzicow codzien poza DOM ale ciezko z nimi bo oni to mogliby non stop w 4 scianach siedziec koszmar co za ludzie
dzis chcialam jechac na Christmas Market jak wrocilam z pracy a tato do Mnie.a co tam takiego jest czego ja nie widzialem...
paranoja z nimi
odworcilam sie i mowie, dobra ,, ja ogarniam malego a wy jak chcecie to sie szykujcie bo ja wyjsc z domu musze ,,chociazby na spacer bo oszaleje zaraz ... 3 h nas nie bylo... malego raz kamilam na wyjsciu i caly czas pieknie spal a jutro to juz zapowiedzialam ze o tej i o tej ja wychodz a oni niech siedza caly dzien przed tv haha ogladajac na okraglo Trudne sprawy i takie tam badziewia masakra!!
a jak im wczoraj fajny film puscilam bysmy wszysco obejrzeli...to zasneli po 10 minutach hahaha
rOZWALILO mnie to haha Maz sie smial.pusc trudne sprawy ,zaraz sie ockna h
do tego Nikolaska wysypka jest duzo ladniejsza
faldki ma takie ze bez maczki to zaraz ma tam czerwone w zgieciach wiec sype go calego tym
kupek robi mniej ..z brzuszkiem ok ,, dzis w nocy o 2 sie obudzil i musial poprykac ale nie trwalo to dlugo i potem spalismy do 8 z jedna przerwa na karmienie
i mlody uwielbia sie kapac!!! dzis paleczke mama przejmuje i chce by wykapac go w glebokiej wanience bez profili by mogl plywac wiec ja bede nagrywac i fotki strzelac bo bede miec wolne rece