Ewela2805
Fanka BB :)
W sumie @ONAONAONA i @Dita_333 wasze maleństwa też ile urosły? Bo też zaraz miesiąc kończą [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze kciuki zacisnieteDziewczyny... miałam jechać w czwartek do Łodzi, w piątek rano cesarka, ale jak to u mnie bywa.. leze i czuje ze wody za chwile pójdą. No i tak, chlustnely. Zadzwoniłam do prowadzącego, kazał jechać z Warszawy do Łodzi. Mamy jeszcze pół godziny drogi. Pomyślcie o nas ciepło i trzymajcie kciuki!
Hej dziewczyny. Ja też dziś po wizycie u prowadzącego. Dostałam skierowanie do szpitala i jutro rano mam się stawić. Powodem znowu mała ilość wód płodowych. Przepływy ok. Dzidzia waży 3460. Termin na czwartek. Rozwarcie mam na opuszek palca ale po za tym nic nie zapowiada porodu.
Jest szansa że w tym tygodniu będą wywoływać że względu na te wody.
@Kredka_na_baterie trzymam kciuki za szybki dojazd
@Balonsbalons mam nadzieje ze lepiej się poczujesz po tabletkach. Tez byłam dwa dni sama na sali i myślałam ze zwariuje. Oby pobyt był krótki i owocny ze tak powiem.
@ONAONAONA wlasnie tak mi się marzy karmienie obu na raz, będziemy próbować. Jak wasze brzuchy ? Mi zostało 6 kg do wagi start ale balonik wystaje dalej teraz widzę ze poszło mi w tyłek i uda tez. No ale wiadomo spokojnie, wszystko z czasem zejdzie. Nogi odchudzę tylko boje się o ten brzuszek ze ni zjedzie na dol jak fartuszek
Obudziłam ją o 15 bo spała i nie wykazywała oznak, że jest głodna. Zazwyczaj sama się budzi trochę wczesniej, rzadko się zdaży że ja ją muszę wybudzać.A jak tak karmisz od 8 do 12 to następne karmienie o której? Bo ja nie wiem nigdy jak moja budzić kiedy tyle czasu wisi na piersi.
Nagrałam ale nie wiem jak wysłać Ci film [emoji848]nagraj i przeslj mi ta chrypke, z checia bym posuchala jak to brzmi wyglada
co do tradziku, pisza ze najgorzej przechodza to chlopcy .. z corka mialam pare krostek i tyle wiec nawet tego nie roztrzasalam ,,zostawilam jak jest czekaajac az zejdzie i zeszlo calkowicie jak mloda miala 3 miesiace...
a Nikolaskowi przelazlo na kaltke piersiowa w skupiskach jak i na ramiona lol a teraz juz i na brzuszek pojedyncze krostki wrrrr
na razie nie panikuje i oby to byl ten tradzik spowodowany moja buza hormonalna! nic innego choc wszedzie info ze wysteuje tylko na fejsie ... no ale przeciez moga byc wyjatki od reguly?
co do pobudek...mialam na mysli ze od czasu ost przystawienia odliczam te 2 h ale zawsze czekam az sie mlody sam wybudzi...chyba ze styka 3 h i nie wstaje wtedy to moja piers sie domaga by sie obudzil i go wybudzam oO
Oby wszystko było jak najlepiej i po Twojej myśliCisnienie zeszlo po lekach ale na ktg i odczuwalne pojawily sie po20 skurcze
Teraz sa co 5/6 min i trwaja 1minute nawet bolą ... Wiec zobaczymy czy sie rozkreci... Juz bym chciala. Czuje tez takie troche parcie. Ogladam tv .. I licze skurcze
Właśnie poszłam się wykąpać, sciagnelam stanik i zaczęło kąpać na podłogę... Proszę państwa, nadszedł nawał! Wzgorki i pagórki mi się porobily, twarde cycochy jak kamienie... Weszłam pod prysznic i trochę rozmasowalam. No ale podejrzewam w nocy się napełnia i będzie gorzej. Mój młody szoku doznał jak zaczęło mu prawie ciurkiem do buzi lecieć [emoji23]Wez cieply prysznic i recznie wyciskaj w trakcie. Ja tak sobie ulzylam i lakrator nie byl potrzebny.
Trzymam kciuki, będzie dobrzeDziewczyny... miałam jechać w czwartek do Łodzi, w piątek rano cesarka, ale jak to u mnie bywa.. leze i czuje ze wody za chwile pójdą. No i tak, chlustnely. Zadzwoniłam do prowadzącego, kazał jechać z Warszawy do Łodzi. Mamy jeszcze pół godziny drogi. Pomyślcie o nas ciepło i trzymajcie kciuki!
Nagrałam ale nie wiem jak wysłać Ci film [emoji848]