reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
a pytanie takie?
czy po ściąganiu wasze sutki też są całe sine?? bo ja po tych 15min takie mam

ja mam delikatny brzuszek i w dotyku skóra taka mięciutka .. nie mówiąc o tym brązie w pępku LOL
waga jak sprzed ciąży
wszystko wróci do normy w następnych miesiącach co do elastyczności skóry albo i prędzej bo to zalezy:) także teraz się tym nie martw....
jeśli się będziesz zdrowo odżywiać i karmić to duzA szansa że kg zleca same ;)
..
U mnie nie są sine...może masz za duża moc laktatora?

Myślałam ze ten brąz w pępku tylko ja mam[emoji23]pocieszylas mnie :D

W ogóle miałam dużo mniejszy brzuch bliżej porodu jak jeździłam do Jaśka do szpitala i nie miałam czasu jeść. Teraz siedzimy w domku, dobrze nam, ruchu mniej a jedzonka więcej...wiec brzusio większy ...;) na wiosnę zrzucę :D

Mój mały upodobał sobie lewa pierś. Prawa rzadko kiedy chwyci dobrze. Wiec odciagam z niej czasem żeby utrzymać laktację. Mam nadzieje ze jak nabierze wprawy to i z tej będzie ciągnął :)
póki co wychodzą nam już tez nocne karmienia, w mały pomiędzy nimi spokojnie śpi wiec jestem z nas baaaardzo dumna:)

reklama
Probuje naturalnie. Skoro twierdzą, ze zdążą zareagować- Ok. Przyszedł mój lekarz. Zaprosił na sale porodowa, Szyjka zgładzona ale rozwarcie małe, wiec oksytocyna. Cały czas ktg.

Powodzenia! Jestescie caly czas monitorowani, wiec w razie koniecznosci szybko interweniuja. Kciuki

Do góry