Co do szczepień... ja będę szczepić zgodnie z kalendarzem szczepień, teraz chyba w okolicy 8tygodnia. I ponieważ zamierzam dac do żłobka to chyba bezpiecznie będzie szczepić na menigokoki i Rota, pneumokoki są obowiązkowe teraz. Starszego doszczepialam tylko na pneumo, bo wtedy nie były w kalendarzu.
Zawsze każde szczepienie to stres, ale nie wyobrażam sobie nie zaszczepić.
@Balonsbalons
Czyli jak tabsy zadziałają to nie zrobią ci cc, tylko bedą monitorować twój i dzieciątka stan, tak? W takim razie mocno, mocno zaciskam kciuki za was!!!
@majacyr
W ogóle zapomniałam ci napisać, że ślicznie ci Mati urósł i już piękny duży chłopczyk z niego [emoji7]a ty jesteś moją bohaterką, naprawdę. Chciałabym czasami mieć tyle sił co ty[emoji8]
@Ewela2805
A jak u ciebie? Rozkręciłaś laktację?[emoji5] Majeczka tez pięknie ci rośnie, a jeszcze niedawno taka kruszynka była [emoji16]
@Igorowelowe
A co u ciebie? Tak ucichłaś. Bracia sie dogadują?[emoji16][emoji23]
Mój pierworodny już żyje świetami [emoji85] wymyślił dzisiaj, ze tez cos na Mikołaja powinnismy mężem dostać... i zamierza cos ze mna kupić tacie i z tatą mi[emoji847] i zapakować i udać, że to od Mikołaja [emoji85] oczywiście już nas o tym poinformował [emoji23] chyba mamy udawać zdziwienie jak zobaczymy prezenty [emoji5] [emoji51]