reklama
Hej dziewczyny my wszyscy chorzy byłam wczoraj u lekarki dostałam duphaston ponieważ mam bóle brzucha. Usg po świętach. Mam też infekcje i mam antybiotyk do pochwy .Dziś ide z synem na 11 do lekarza bo zaraz płuca wypluje tak kaszle. Myślałam przed świętami isc prywatnie ale mąż do 18 w, pracy syn chory i nie mam go z kim zostawić muszę poczekać na po świętach.
Przepisała ci duphaston na bóle brzucha? Nawet nie wiedziałam, że tak się robi. Myślałam, ze trzeba plamić.. Ale na pewno nie zaszkodzi, więc bierz I żebyś się biedna od synka nie zaraziła... Choroba to nic przyjemnego Daj znać jak synek po wizycie, co lekarz powie.
Co imion to wiem, że nic nie wiem W ciemniej doopie jestem Pomysłu zero. W dodatku z tego co pamiętam z 1.ciązy - wszystkie imiona co mi się podobały, nie podobały się mężowi I odwrotnie Właściwie do dnia porodu nie było ustalonego imienia Boję się powtórki z rozrywki.. Chociaż w sumie... Nie byłoby to takie złe.... Po porodzie mąż będzie taki wystraszony i w szoku, że tak musiałam się męczyć, że jakiekolwiek imię podam to pewnie przejdzie
Na tę chwilę różne mi się podobają imiona, ale w żadnym nie jestem zakochana
Na tę chwilę różne mi się podobają imiona, ale w żadnym nie jestem zakochana
Laney88
Aktywna w BB
Dziś jakiś taki lepszy dzień przynajmniej ranek :-) Co do snów, ja też mam hardcorowe Dziś miałam sen o wizycie u ginekolożki mojej i na ścianie był bilbord z nazwiskami ciężarnych i było moje nazwisko i zalecenie - jeść błonnik uśmiałam się, jak się obudziłam I dziś do śniadania zjadłam garść roszponki
Jeśli chodzi o imiona - podoba mi się Wojtuś, Kuba, Bartek. A dziewczęce hm...ciężko - Laura, Martyna, Natalia, Weronika (choć młoda ma tak na drugie), no i Zuzia ;-)
Jeśli chodzi o imiona - podoba mi się Wojtuś, Kuba, Bartek. A dziewczęce hm...ciężko - Laura, Martyna, Natalia, Weronika (choć młoda ma tak na drugie), no i Zuzia ;-)
Kurcze mam dziś lekkie plamienie i nie wiem co robić, dzwonic do szpitala czy nie panikowac. W dodatku moja polozna jest teraz na urlopie. Wczoraj byłam na USG i było wszytko w porządku. Dodam, że akurat teraz miałabym miesiaczke. Czy to może być powodem plamienia?
LassHa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja jestem lżejsza o 426zł, musiałam zrobić szybko badania bo pani doktor przeniosła mi wizyte z 11 na 4 kwietnia, musze załatwiać skierowania na te badania bo zbankrutuje !
A co do imion, my mamy już wybrane pewniaki : Franek lub Helenka [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A co do imion, my mamy już wybrane pewniaki : Franek lub Helenka [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Laney88
Aktywna w BB
Plamienie może być z wielu powodów, stres, niewyspanie, przemęczenie, zbyt intensywna praca.
Odpoczywaj jak masz możliwość.
LassHa - a co to za badanie?
Odpoczywaj jak masz możliwość.
LassHa - a co to za badanie?
Mirakulum
Kurcze mam dziś lekkie plamienie i nie wiem co robić, dzwonic do szpitala czy nie panikowac. W dodatku moja polozna jest teraz na urlopie. Wczoraj byłam na USG i było wszytko w porządku. Dodam, że akurat teraz miałabym miesiaczke. Czy to może być powodem plamienia?
Jakiego kolory jest to plamienie? Moze ono byc spowodowane owym badaniem . a sex normalnie uprawiasz?
Mirakulum
Maz sie uparl na Pola i nie przegadam, chociaz mi sie bardzo Gaja podoba [emoji7] dla chlopca nie mamy totalnie pomysluTez bym chetnie odwolala a od przygotowan, od mycia okien to kicham i smarkam tylko :/
Hello, od tego mycia okien tej "pieknej" wiosny dostalam kataru i gardlo zaczyna bolec [emoji24] czeka mnie plukanka z soli [emoji24]
Mlody dzis rano wstal, popatrzyl przez okno i wykrzyczal "mama! Pada snieg, beda swieta, choinka i mikolaj" [emoji85]
No to pieknie..kurujnsie teraz i zwalcz tonw zarodku!!!
Trzymaj sie
Ja ciagle taka opatulona chodze ..rajstopy juz od dawna pod spodniami nosze ahhahaha taki zmarzluchbsie zrobiłam ale to tez pewnie wina tego ze juz nie cwicze co dzień jak wcześniej
Widzisz, tak się skończyło twoje rumakowanie z myciem okien Dlatego ja nie wiem czy będę myć..Może je tylko szybko przelecę...Ale naprawdę jestem taka bez sił, tylko bym spała i spała. No masakra.
W ogóle obiecałam sobie, że w te święta nie szaleję. Wszystkiego mniej robię. Jedzenie w domu zawsze jest, bez przesady, a ja się nastoję, narobię, a później chodzę i ględzę jak kwoka, żeby jedli
Koniec z tym
A w ogóle jaki ja dzisiaj miałam sen.... Normalnie jak jakiś film! Kolorowy, z fabułą... Coś na turecko-hinduskie klimaty jak wstałam to pomyślałam dosłownie : Ciekawe jak ten film się skończył Tylko,że to nie był film, a sen hahaha Ciekawe czy dzisiaj przyśni mi się co dalej
Ja tez nie szaleje..i tak co piatek sprzatam to czego na tyg sie nie rusza takze przetrwamy..maz mi wiecej pomaga bo widzi jaki cien ze mnie czasem jezt wrrr
Nie chce mi sie nawet ozdob gromadzić w domu jak zawsze no ale coz
Dzis bylam rano w pracy a dalej mam wolne..nie mam co z dziecmi zrobić ale mozeyto i lepiej..czuje sie do dupy Doslownie
Nie jestem typem ktory narzeka ale czuje sie chora normalnie..caly organizm jest taki nieswoj
I znow odruch wymiotny i mdlosci..hiphip hura
W nocy sie obudzilam...na siusiu..krecilo mi sie w glowie..jelitka chyba zabolaly (kiedys mialam ich zastoj nie wiadomo dlaczego) i bol byl podobny..az sie wystraszylam no ale przeszlo szybko..prawdopodobnie to te zmiany z wyproznianiem potęguja te odczucia eh
Brzuszek czasem delikatnie zacmi ..a wczoraj cmilo w plecach ..na biodra szlo ehh
Normalnie wykoncze sie hahahah
reklama
Emii06