reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Moja pierwsza cesarka trwała 50min od wejścia na sale do wyjscia. wczoraj pytałam żonę mojego lekarza ile mniej więcej jemu to zajmuje, bo on ma ADHD. Podczas 2 minutowej wizyty robi wywiad, badanie na fotelu, umawia się z moim mezem na świętowanie po porodzie i odbierze telefon. Ona na to - 10 do 15 minut :)

Moja pierwsza cesarka trwała 50min od wejścia na sale do wyjscia. wczoraj pytałam żonę mojego lekarza ile mniej więcej jemu to zajmuje, bo on ma ADHD. Podczas 2 minutowej wizyty robi wywiad, badanie na fotelu, umawia się z moim mezem na świętowanie po porodzie i odbierze telefon. Ona na to - 10 do 15 minut :)

No ciekawe :) 15min mi się wydaje, że to za krótko i balabym się, że o czymś zapomni :)

Dziś po raz pierwszy dziewczynki były z nami na dzień :) na karmienia mamy je zabierać na sale noworodkowa, ale cała reszte możemy robić sami. Nawet nie wiecie jak mnie ucieszyła możliwość przebrania kupy:) Małe są przekochane. Dorotka spokojna tylko je, a później odłożona śpi pieknie do kolejnego karmienia. Kaja po karmieniu chce się chwilkę poprzytulać, ale jak już zaśnie to wystarczy ja zawinąć w kocyk mocno i śpi tez ładnie. Jak mi się to podoba wszystko. Od razu jakby mniej wszystko boli a zmęczenie odchodzi.

reklama
Do góry