Mirakulum
Fanka BB :)
Gratulacje dla rozpakowanych i powodzenia dla reszty[emoji6]
W tym tempie to do połowy listopada się uwiniemy z porodami[emoji12]
Dziewczyny już rozpakowane: czy Wasze dzieciaki też tylko śpią? Moja mała ma nad ranem jedną przerwę w spaniu- tak 1,5 godziny, i popołudniu tak samo. Myślę że to jest związane z produkcją dwójki[emoji12] A tak to je i odpływa[emoji4]
I czy ktoś wie ile minimum taki maluch powinien przybierać?
Dzisiaj wieczorem miną 2 tygodnie od porodu- jak to zleciało, jestem w szoku[emoji4]
jak miał 2 tyg to spala i jadł ..normalne.. ciężko mu się oczy otwierało na dłużej.. teraz mając prawie 4 potrafi nie spać z 1h gdzie po prostu tylko leży! i się rozgląda jakby widział LOL ..zdarzy mu się w dzień budzić co h ( zapewne kupka) wtedy przy maminej piersi najlepiej i czasem po tym bywa nieodkladalny ..zdarzyło się tak parę razy także jeszcze nie tak źle ale po tych np. 3 h wracał do normy
tym bardziej jeśli coś go tam uwiera to się nie dziwię że w mamy ramionach najlepiej przecież
ale wciąż śpi i je także nie narzekam
@majacyr nie ma współczucia ani zRozumienia ten twój Mąż .
widocznie wszystko robiłaś Ty? przykre
ja właśnie tak myślałam że dużo czasu poświęcasz na to ściąganie a z czasem przecież może być dłużej a gdzie jeszcze ogarniabie brzdąca który mose wlasnie nanmamie wisiec i domowe obowiązki no ludzie.. więc twój Mąż to niech się ogarnie choć przecież trudno zmienić czyjeś przyzwyczajenia i nature w jeden dzien eh ..sam musialby chciec no ale po co?