Ewela2805
Fanka BB :)
Gratulacje!!! [emoji4][emoji8]Hey meldujemy się na szybko [emoji16] Lili jest z nami od 13.15. 57cm 3250g. Na cięcie musiałam poczekac 30 min i bylo to najdluzsze 30 min w życiu [emoji38] samo cięcie to niesamowiete przeżycie... na całe szczęście cały czas mógł być ze mną mąż, ale i cały zespół lekarski był naprawdę na rewelacyjnym poziomie
mała od razu ładnie chwyciła pierś, nam nadzieję że dobrze nam pójdzie z kp...
W wolnej chwili postaram się wrzucić fotki na prywatnym [emoji4]
Dziękujemy wszystkim za trzymane kciuki i dobre myśli [emoji4]
Byłam z nią odkąd się dowiedziałam że powinnam chodzić od poloznej, już 3 czy 4 razy byłyśmy, i wtedy jak położna mówiła żeby z nią wychodzić w tamten czwartek to warzyła mała 2kg290, ale to było tydzień temu (teraz wizytę mam w poniedziałek, obstawiam 2kg800 już)@Ewela2805
Jak często wychodzisz z małą na spacer? Poza spacerami też ja zabierasz np.do sklepu? Ile teraz waży?
Ja myślę, że powoli zaczniemy naszego werandowac ale do wiekszych skupisk wolałabym go narazie nie zabierać. Chociaż może będę musiała go zabierać do przedszkola że starszym synem ale już się boję tych chorób.....
Ale byłam z nią i w sklepie, i spacery na minimum godzinę-dwie (gdzieś do sklepu zajść, polazic, tak normalnie), bardzo lubi tzn. śpi sobie [emoji4] Wczoraj bylyśmy na zakupach o 15nastej, później poszliśmy spacerem do znajomych i z stamtąd wróciliśmy o 20ej gdzieś. Wiec tez długo pozadomem, ale mała to tylko na jedzonko się budzi
A na dwór ubieram ją cieplutko i zawijam i jeszcze kocyk do tego [emoji4]
Bardzo dobrze znosi i lubi spacery [emoji4]
A wasz ile już ma i ile waży?