Onaonaona powiedziałaś już dzieciom?
Ja dziś ostatni dzień do pracy, a później do środy wolne.
W ogóle to dzień dobry
Powiem teraz bo mają przerwe 2 tyg w szkole ale syn i tak sie czegos domysla
Hej Dziewczyny,
Ja dzis w nocy mialam straszne koszmary. A potem obudzilam sie bez podniesionej temperatury, bez nabrzmialych piersi i czujac sie dobrze. Oczywiscie oszalalam przez to z nerwow i zastanawiam sie czy z maluszkiem ok
Ide dzis zmowu na bete - moze ona choc troche mnie uspokoi. Jak wy sobie z tym radzilyscie? Dla mnie to bedzie horror - ten czas do USG, zwlaszcza ze jako dziecko lekarza mam swiadomosc jak wiele moze pojsc nie tak
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Co do Mnie to staram sie tym az tak bardzo nie myslec bo w niczym mi nie pomoze.. Ta ciaza bardziej mi sie we znaki niz 2 wcZeśniejsze. Calkowita odmiana codo objawow bo teraz sa o wiele silniejsze i czuje sie slabiej.:/
Cieszyłam sie wcześniej z poprzednia dwojka ze nie przechodzę poczatkow tak strasznie jak moje znajome. Teraz trafi sie dzien ze czuje sie jakby nigdy nic ..a na drugi dzien objawy podwojne.. To jest jak hustawka i tak tez pisza w necie czy inne ciezarne takze staram sie myslec ze jest ok i tak ma byc.
Juz jakis czas moje wydzielina jest mega gesta..jest biala ale Zasycha na zol...wybaczcie ze tak pisze..wiem ze to tez jest pewnie normalne ale postanowiłam uzyc profilaktycznie iladian ktory kupilam bedac w pl.
Ledwo wepchnelam ta globulke tak ciasno i tez nie do konca bo nie dalam rady a tyle próbowałam!!!!! Nic wiec dziwnego ze w trakcie seksu czuje mega dyskomfort lol
A to moj tez mowi ze sie boi, albo duchow albo ciemnosci. Nie wiem skad mu sie to wzielo :/
Dzieci maja swoj swiat..zawsze cos zobacza i zarejestruja na dlugo
Ja dostalam porcelanowa laleczke z ubrankiem...torebka w specjalnym pudelku..moja mloda sobie ja wziela do pokoju..upodobala
Pewnego dnia leciala reklama laleczki czaki i od tamtej nie chciala jej mie u siebie w pokoju heheheh
Ale jej braciszek kochany zostawial ta laleczke siedzaco w szafie w pol otwartej...jak to zobaczyla wyleciala jak poparzona hahah zabralam a na drugi dzaien zrobił to samo lol
Dlugo nie chciala uwierzyc W to zeb braciszek taki zabawny byl
No ale lalke kazala mi schowac gleboko
Zle sie dzis czuje.... W glowie szumi
.spac sie chce . Szczescie juz po pracy jestem .obiad jest ...