reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Sprawe zalozylam o potwierdzenie ojcostwa i o alimenty dokumenty bujaja sie w sadzie od mojego 17tc!!! Nie odbyla sie ani jedna wlasciwa rozprawa. On caly czassie odwoluje i gra na czas. Koszmar! A potem jeszcze takiego kutasa do domu do dziecka bede musiala go wpuszczac taki polski sad! Dopuki nic mi sad nie potwierdzi inie zasadzi alimentow i nie potwierdza ojcostwa testami skoro tak sie upiera to mu dziecka noe pokaże.
Ja pierdziele, taki właśnie jest polski sąd.. Współczuję Ci kochana, mam nadzieję że ta znajoma Ci pomoze! Trzymam kciuki! A o tego cebula się nie martw, Karma wróci, bezczelny chamski h**
A moje dziecko znowu z przedszkola wróciło poszkodowane. Nie wiem już czy nie powinnam sobie pogadać z rodzicami jednego chłopca bo ciągle ją tlucze :(
Jakoś nie dociera do mnie tłumaczenie pani że on tak czasem reaguje jak coś mu nie podpasuje. Do psychologa bym go wyslala
Musisz to koniecznie załatwić.. Ja bym się nawet nie wachala.

reklama
@Balonsbalons wspolczuje Ci bardzo, teraz takie stresy to ostatnie co Ci trzeba. Postaraj się na razie o tym fagasie nie myśleć i skupić na powitaniu Maluszka na świecie. Masz super mężczyznę już w domu jednego a lada dzień będzie kolejny Skarb. Nawiasem mówiąc skoro tak tatus od siedmiu boleści unika sądów i taki chory to tez bym go do dziecka nie dopuściła. Już na pewno noworodka !

Hej dziewczyny
Ja po uzg mały wazy 3089g 35i5 nk końcówka 36 tygodnia [emoji38][emoji38] przestraszyłem się wagi bo jeszcze jakieś 4 tygodnie do porodu a tu już taka waga [emoji32] pierwszy syn urodził się 38/39 tygodniu i miał 2800 [emoji38] po za tym wszystko jest ok wody są prawidłowe ale coś mi sączy się z psioszki takie przezroczyste a później jak wysycha to białe się robi i ma nie przyjemny zapach [emoji21].

Ja pierdziele, taki właśnie jest polski sąd.. Współczuję Ci kochana, mam nadzieję że ta znajoma Ci pomoze! Trzymam kciuki! A o tego cebula się nie martw, Karma wróci, bezczelny chamski h**
Musisz to koniecznie załatwić.. Ja bym się nawet nie wachala.
Już trzeci rok jej nie odpuszcza i niby oni się tak lubią. I to teraz znowu się zaczęło jak ja idę jutro do szpitala. Mąż będzie załatwiał sprawy bo tak być nie może

@Frosty gratuluję córeczki.
Wiem, że Ci ciężko ale zdrowie Emilki najważniejsze.
Dostanie leki i będzie dobrze.
Jak przygoda z laktatorem?

@Dusia gratuluję urodzenia Liliany, zaraz zerknę na fotki.

@Katarynka82 ja też miałam plany na sesję brzuszkową na 37tc a w skończonym 35tc miałam cc.
Najwyżej z Mateuszkiem zrobię sobie sesję jesienną.

@mayfly ładna waga małej. Ciekawe czy uridzisz jak kobiety w Twojej rodzinie czy wcześniej?

@springflower ja marzę o tym aby mój mały zasysał cyca i się najadał.
Mój owszem chce cyca, pociumka i zaraz zasypia. Za 20 minut się budzi i wciąga z butli moje mleko 40-50ml.
Czyli nie wysysa tyle ile trzeba z piersi.
Smaruj brodawki bepanthenem jak bardzo bolą, wietrz i możesz przez nakładki karmić jak bardzo bolą

Hej dziewczyny
Ja po uzg mały wazy 3089g 35i5 nk końcówka 36 tygodnia [emoji38][emoji38] przestraszyłem się wagi bo jeszcze jakieś 4 tygodnie do porodu a tu już taka waga [emoji32] pierwszy syn urodził się 38/39 tygodniu i miał 2800 [emoji38] po za tym wszystko jest ok wody są prawidłowe ale coś mi sączy się z psioszki takie przezroczyste a później jak wysycha to białe się robi i ma nie przyjemny zapach [emoji21].
Ja tez zauważyłam przed porodem ze zapach się zmienił na intensywniejszy, miałam robiona czystość i infekcji nie było wiec uznałam to za normę.

reklama
@Balonsbalons w głowie się nie mieści. Co to jest za człowiek w ogóle :/ Kobiety to są jednak zawsze pokrzywdzone.
A gdybyś przy porodzie wpisała ojciec NN to ile kasy byś dostawała jako samotna matka?

Teraz to juz po ptokach jak wpisze nn to on i tak pociagnie ta sprawe zeby mi zrobic na zlosc i jeszcze poniose wszystkie koszta spraw w sadzie jego adwokata i za testy dna
Gdybym wiedziala ze bedzie robil takie cyrki to w ogole bym nie szla do sadu i wpisala nn
Z opieki samotna matka z ojcem nn moze dostac jedynie 193zl zasiłku

Do góry