Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
A ja myślałam, że Ty już po porodzie...daj spokój, zawiedziona jestem heheheHej dziewczyny, cieszę się że coś się tam rusza u niektórych [emoji4] Mnie wczoraj okropnie bolesne skurcze z krzyża polamaly, aż oddychać nie mogłam [emoji58] Już wiem co mnie czeka przy porodzie- powtórka z rozrywki! Tak czy inaczej, polezalam w ciepłej wodzie i przeszło. W nocy brzuch jak kamień, dziś rano też. Już miałam nadzieję że się coś dzieje a tu dupa znowu [emoji28] Pierwsze dziecko mnie tak nie straszyło [emoji3]
Kości w podwoziu latają luźne, jak się źle obroce to mi prądy po całych pachwinach przechodza [emoji19] Miałam dziś na kolacje isc z koleżankami, zastanawiam się czy się wybrać czy może lepiej zostać w domu. Z drugiej strony co mi da takie siedzenie i czekanie, równie dobrze mogę wyjść i to rozchodzic gdzieś [emoji4]
A tak poważnie, ja też będę miała bóle krzyżowe i na samą myśl mnie boli hehehe
7 mam wizytę, zobaczymy co tam się dzieje, aczkolwiek wolałabym do 7 już urodzić.
Co i rusz czuję ćmienie w brzuchu, czasami trochę mocniej i nic poza tym. A no i ten czop cały czas odchodzi, takie gluty. Nie mam na nic siły ani ochoty, wnerwia mnie to strasznie. Staram się panować nad emocjami, ale nie zawsze się uda [emoji54]