reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Gratulacje! Brałaś jakieś znieczulenie? Jak w ogóle przebiegł poród jeśli chodzi o ból?

Znieczulenia nie brałam. Nie będę udawać że było pięknie i nie modlilam się o koniec :D ale po wszystkim pamiętam tylko że bolało, nie pamiętam jednak jak. Ja się trochę umeczylam bo mi się te skurcze nie chciały pokazać, a jak już były skurcze to znowu rozwarcia brak więc tak z mega mocnymi skurczamo czekałam aż coś się ruszy w temacie. Skoro ja dałam radę to Wy też :) będę trzymac za każdą kciuki :)

@Igorowelove dzielna z Ciebie babka!
@MangoWawa pochlonelam dziś bułkę drożdżowa z jogurtem zgodnie z zasadami przedstawionymi przez dietetyka no i rzeczywiście cukier w normie. Na 'po porodzie' zostawiam sobie beze z cheescake corner No i sernik( aż się zaslinilam).

To dobrze, mniam, ja mam 2 batoniki w torbie szpitalnej już spakowane. Mąż wie gdzie ma kupować drożdżówki z serkiem białym jak będzie jechał do nas do szpitala :) mam jeszcze straszną ochotę na takiego rogala poznanskiego z makiem, chyba zamowie przez internet ok 11.11 i akurat przyjdzie swiezy jak bede wychodzic do domu :)

Ja mam jakies skurcze.... Byly co 6 min potem zniw mnie na kibelek pogonilo teraz troche ustepuja ale jak wstane to znow sie zaczyna zrobie sobie kapiel i zobaczymy ciagnie mnie w dol mocno mam wrazenie parcia troche
Mam nadzieje ze to już to [emoji123] Daj znać! Trzymam kciuki [emoji8]

Ja mam jakies skurcze.... Byly co 6 min potem zniw mnie na kibelek pogonilo teraz troche ustepuja ale jak wstane to znow sie zaczyna zrobie sobie kapiel i zobaczymy ciagnie mnie w dol mocno mam wrazenie parcia troche
Kochana mam nadzieję, że w razie W masz z kim zostawić swojego synka. Może to być już, a mogą to być tylko straszaki. Niech będzie po Twojej myśli [emoji4][emoji173][emoji173][emoji173]

Antosia już z nami :) po ciężkich bojach i całym dniu na oksy wkoncu się udało :) nie obyło się bez nacinania bo małej na koniec zaczęło szybko spadać tętno.

Waga: 2510g
Wzrost: 51cm

Wszystkim czekającym życzę żeby poszło sprawniej niz u mnie :) powodzenia dziewczyny i czekam na dobre wieści od Was :)
Gratulacje!

reklama
Do góry