reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej u mnie pracowity weekend był a wczoraj byłam na szkoleniu więc nie mogłam was nawet poczytać .
Kurcze powiem wam że lekarz zabronił mi sexu , ale wczoraj oboje nie wytrzymaliśmy na szczęście nic się nie działo ani teraz , ale teraz nie próbuje dopuki nie dostanę zielonego światła od lekarza.
Mdli mnie z rana i jak jestem głodna
Cały czas się boję czy wszystko tam w brzuszku jest ok a moja wizyta będzie 4go po świętach...
Wczoraj nie mogłam się opanować i kupiłam kilka ubranek czadowych schowałam do pudełka i będzie czekać

reklama
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:)))

Mówiłyście, ze już Wam wyszły brzuchy...mnie wczoraj tez...ja mam dużo kg za dużo wiec tego nie widać, ale czuje taki wypchnięty dół brzucha...miałam problem żeby spać na brzuchu...czy to możliwe czy to moja głowa ? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i od rana dzisiaj mdłości...miałam iść na betę,ale nie wiem czy mi nie wystarczy tych objawow...

f2w3ugpjfzphrcwz.png

Urs, moja Pani ginekolog pisała mi, że beta bardzo ładna, nie ma się co martwić :) Też jeszcze zrobię chyba betę, ale w czwartekc to już mnie nie będzie może więcej korciło . Właśnie termin tak mi wychodzi teraz 31 listopada/1 grudnia.

Wizytę mam dopiero 7 kwietnia... Jajo zniosę do tej pory. Chciałam wcześniej powiedzieć dyrektorce, ale wolałabym sie wcześniej upewnić, że z maluszkiem wszystko ok. Jestem nauczycielką w przedszkolu, w grupie 2,5 latków, boję się, bo jeszcze ospa nie wygasła, grypa szaleje w najlepsze, Jelitówki... Chyba sie jednak zbiorę przed wizytą.

No ale nic, miłego dnia dziewczyny :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[/QUOTE]

Oo, dziekuje, ze sie tym podzielilas, bo ja tu lekko swirowalam :)

U mnie naprawde duzo objawow, sama nie wiem czy sobie ich nie wmawiam - lekkie uklucia, lekkie mdlosci i lekkie zawroty glowy plus bardzo duze zmeczenie. Nie liczac dnia, kiedy najprawdopodobniej byla implantacja - wtedy wymiotowalam i prawie zemdlalam. Ja jestem niskocisnieniowcem, wrazliwym na zmiany atmosferyczne i ze sklonnoscia do migren - tak to sobie tlumacze...

Dlatego ja powiedzialam juz szefowi, wczoraj siedzialam 7 h przy biurku i prawie padlam - lepiej, zeby wiedzial co sie dzieje. Z tym ze ja mialam nieco prosciej, bo to tez jest moj tesc i on dlugo juz czekal na takie wiesci :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Od paru dni czytam sobie wasze forum i postanowiłam do niego dołączyć. Mam na imię Edyta 31l za 10 dni kończę 32. Jestem mama trójki dzieci 13l, 9 lat i 2,5l. Teraz jestem według om w 7 tc według bety 15marca miałam 7tc. Wizyta u gin. Mam 9 kwietnia wtedy mam nadzieję dowiem się który to tydz.

Witam. Od paru dni czytam sobie wasze forum i postanowiłam do niego dołączyć. Mam na imię Edyta 31l za 9 dni kończę 32. Jestem mama trójki dzieci 13l, 9 lat i 2,5l. Teraz jestem według om w 7 tv według bety 15marca miałam 7tv. Wizyta i gin. Mam 9 kwietnia wtedy mam nadzieję dowiem się który to tydz.
Witamy gratulacje a kiedy miałaś ostatnią @

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) Mogę dołączyć? Mam na imię Marta, 27 lat. Z kalkulatora termin wychodzi na 30 listopada. To moja pierwsza ciąża. OM miałam 23 lutego, ale w tym cyklu przypuszczam, że spóźniła mi się owu. Efektem jest lekko pozytywny test w środę, beta 46 w czwartek, a dzisiaj już dwie mocne krechy. Jutro rano idę na powtórkę bety :)

Super :) gratulacje [emoji173]️[emoji8]

ckai9jcgk2p5w1e9.png

reklama
Do góry