reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Czekam na rozwoj sytuacji... Zawsze jak slyszalam ze ktos ma blizniaki to myslalam sobie ze super. Nawet nie wiedzialam ze trzeba miec takiego farta zeby po pierwsze te blizniaki miec po drugie jeszcze bezpieczny typ ciazy. No jednym slowem masakra. Sama nie wiem na co mam liczyc...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zocha, a skad jestes?
Jesli z Warszawy lub okolic to jestem pewna, ze w blizniakach specjalizuje sie szpital Orlowskiego - mowila kiedys o tym u siebie mamaginekolog. A jesli masz daleko to moze beda znali kogos w Twojej okolicy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to pieknie. Pamiętaj . nie daj sie. Rownie dobrze możesz isc na zwolnienie to niech szanuja ze jestes i chociaz swoje zrobisz!
Jak pokazesz ze dajesz rade to beda naciskac i tylko wiecej stresu potem.
Nie wiem jakie w polsce ma prawa ciezarna ale musisz sie wszystkiego dowiedziec!
Moja szefowa najlepsza przenieśli z innej pracy:( i wskoczyla na jej miejsce wredna taka ..najpierw do mnie ..mow czego ci potrzeba. Nie przemeczaj sie .Dwulicowa a na drugi dzien pracy 2 razy tyle dala bo short staff..zrobiłam tylko to co powinnam jak zawsze bo w tym momencie nie mam komu pomagac. Niech sobie dwulicowa radzi sama ..typ leniwca :) 15 min przed dalam znac ze nie dam rady w moim stanie robic extra. Taka mila bylam:p
Sytuacje powtorzylam.
Hahahaha :) nawet nie odpisala

Ale sie dzisiaj najadlam pomidorow ze śmietanA i cebulka#!### normalnie mam takie zachcianki ze pekne... Pomidorowa mialam..wypiłam szklankami..mialam tak z.synem najbardziej i widze historia sie powtarza hihi

Bylam na wizycie i musze czekac na list co do spotkania z polozna.
Paula a ty kiedy masz??? Bylas na early scan?
Ostatnio dostałam list ze pierwszy scan z NHS mam 26 kwietnia a zapisałam się na ten early scan na najbliższą środę :-) Co do położnej to na pierwszej wizycie tylko wywiad, dopiero na następnej mocz i krew do badania.

Urs, moja Pani ginekolog pisała mi, że beta bardzo ładna, nie ma się co martwić :) Też jeszcze zrobię chyba betę, ale w czwartekc to już mnie nie będzie może więcej korciło . Właśnie termin tak mi wychodzi teraz 31 listopada/1 grudnia.

Wizytę mam dopiero 7 kwietnia... Jajo zniosę do tej pory. Chciałam wcześniej powiedzieć dyrektorce, ale wolałabym sie wcześniej upewnić, że z maluszkiem wszystko ok. Jestem nauczycielką w przedszkolu, w grupie 2,5 latków, boję się, bo jeszcze ospa nie wygasła, grypa szaleje w najlepsze, Jelitówki... Chyba sie jednak zbiorę przed wizytą.

No ale nic, miłego dnia dziewczyny :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]

Dziękuję ale za pewne dziś bez usg i znów będę czekała nie lubie tej niecierpliwosci ...

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]
Ja we czwartek miałam i zrobił mi usg było serduszko a teraz mam 9 kwietnia za 2 tygodnie będzie już lepiej widać

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja we czwartek miałam i zrobił mi usg było serduszko a teraz mam 9 kwietnia za 2 tygodnie będzie już lepiej widać

U mojego ginekologa nie ma sprzętu usg dostanę skierowanie i zależy na kiedy będą mieli termin ... Wyjątkowo przy tej ciąży mnie strach ogarnia... Który masz tydzień ?

U mojego ginekologa nie ma sprzętu usg dostanę skierowanie i zależy na kiedy będą mieli termin ... Wyjątkowo przy tej ciąży mnie strach ogarnia... Który masz tydzień ?

7 tydz.i 4 dni termin mam na 16 listopada

reklama
Do góry