reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ale naskrobałyście.

Ja za dobrze się nie czuje i zachcianki na zupę pomidorową pasztet itp [emoji23] ostatnio wieczorem o 18 gotowałam pomidorówkę rozumiecie ? [emoji85][emoji23] szok

Wczoraj był kurier i kolejny gadżet kupiony [emoji4][emoji4]
1522137073-3a7ffd3293603819-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk2p5w1e9.png
Ja chcialamz ruda ale pytalam dziewczyny czy jest mozliwosc kupienia samego segregatora, bo naklejki i torba mi sie nie podobaja, takiej mozliwosci nie bylo, wiec wzielam zwykly segregator, dzis przyszedl i podoba mi sie [emoji7]

4c3tskjoa7ptmvui.png

Dziewczyny miałyście infekcje w ciąży? Mi się coś przyplątało i jednak nysystyna w globulkach 10 dni. Kurde 6 tydzień i leki:( No ale lekarz zapewnił ze te można i są bezpieczne. Mam nadzieje ze pierwsza i ostatnia:)

jutro gin ale nic nie zobaczę bo usg nie ma :( ehh a prywatnie nie mam kiedy iść bo lekarze popołudniu mąż do 18 w pracy a synem nie ma co zrobić a lekarze o 15 :(

Jeszcze dwie godziny do wizyty i coraz bardziej się boję [emoji33][emoji33]

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny miałyście infekcje w ciąży? Mi się coś przyplątało i jednak nysystyna w globulkach 10 dni. Kurde 6 tydzień i leki:( No ale lekarz zapewnił ze te można i są bezpieczne. Mam nadzieje ze pierwsza i ostatnia:)

Ja dzień przed tym jak dowiedziałam się, ze jestem w ciąży, dowiedziałam się ze mam bakterie e.coli i muszę brać antybiotyk...brałam 7 dni w piątym tygodniu..mniejsze szkody może wyrządzić antybiotyk niż nieleczona bakteria wiec musiałam wziac. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze z maluszkiem. W piątek mam wizytę.

f2w3ugpjfzphrcwz.png

Ja dzień przed tym jak dowiedziałam się, ze jestem w ciąży, dowiedziałam się ze mam bakterie e.coli i muszę brać antybiotyk...brałam 7 dni w piątym tygodniu..mniejsze szkody może wyrządzić antybiotyk niż nieleczona bakteria wiec musiałam wziac. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze z maluszkiem. W piątek mam wizytę.

f2w3ugpjfzphrcwz.png
jasne ważne żeby się pozbyć bo rzeczywiście maluszkowi może zaszkodzić. Trzymam kciuki za wizytę :)

Ostatnia edycja:
Dziś byłam na usg serduszka nie ma jest 4t3d i widać piękny duży pęcherzyk A podobno czasem nie widać do 6 tyg więc nie wiem:)
Nie zdążyłam nadążyć z postami hehe tyle piszecie:)
Okres ostatni 24.02 i widzę że jest tu troszkę dziewczyn z podobnym terminem:)

Podaj proszę termin porodu i wiek :)

Witam. Od paru dni czytam sobie wasze forum i postanowiłam do niego dołączyć. Mam na imię Edyta 31l za 10 dni kończę 32. Jestem mama trójki dzieci 13l, 9 lat i 2,5l. Teraz jestem według om w 7 tc według bety 15marca miałam 7tc. Wizyta u gin. Mam 9 kwietnia wtedy mam nadzieję dowiem się który to tydz.

Na kiedy termin porodu? :)

Infekcje w ciąży ponoć bardzo często się zdarzają. Tak mi mój ginekolog mówił. Chociaż ja akurat w tamtej nie miałam ani razu, ale jak teraz będzie - kto wie ;)

Co do badań prenatalnych to pewnie sam ginekolog mnie skieruje, ze względu na wiek ;-) ;)

Zocha
Trzymam kciuki za ciebie i twoje bliźniaki. Rozumiem, że to trudna ciąża, ale nie poddawaj się. Podstawa to lekarz, który cię poprowadzi. 32tydzeń to jest siódmy m-c ciąży, prawda? Moja szwagierka - żona brata męża, urodziła się w siódmym m-cu, bo jej mamie okien zachciało się myć. A to było trzydzieści dwa lata temu! I ona jest jak najbardziej zdrowa i nic jej nie jest :tak:

Ja dzisiaj byłam na badaniach okresowych do pracy. Ale chyba na badania do ginekologa pojadę jeszcze raz, za dwa tygodnie, żeby było świeże przed wizytą. Zobaczę :):-p

Podaj proszę termin porodu i wiek :)

Na kiedy termin porodu? :)

Infekcje w ciąży ponoć bardzo często się zdarzają. Tak mi mój ginekolog mówił. Chociaż ja akurat w tamtej nie miałam ani razu, ale jak teraz będzie - kto wie ;)

Co do badań prenatalnych to pewnie sam ginekolog mnie skieruje, ze względu na wiek ;-) ;)

Zocha
Trzymam kciuki za ciebie i twoje bliźniaki. Rozumiem, że to trudna ciąża, ale nie poddawaj się. Podstawa to lekarz, który cię poprowadzi. 32tydzeń to jest siódmy m-c ciąży, prawda? Moja szwagierka - żona brata męża, urodziła się w siódmym m-cu, bo jej mamie okien zachciało się myć. A to było trzydzieści dwa lata temu! I ona jest jak najbardziej zdrowa i nic jej nie jest :tak:

Ja dzisiaj byłam na badaniach okresowych do pracy. Ale chyba na badania do ginekologa pojadę jeszcze raz, za dwa tygodnie, żeby było świeże przed wizytą. Zobaczę :):-p
Termin z om wypada na 11 listopada

reklama
ja w ciazy ciagle miałam problem z infekcja dróg moczowych, synek uciskł nerke. Mialam w sumie 7 razy antybiotyk. Lekarz ciagle powtarzał,ze infekcje gorzej wpływaja na ciaże niz antybiotyk.

f2w3vfxm32bteq0n.png

860ij44jw6pm2i0p.png

Do góry