reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Szanse na to ze donosze do 32 tyg sa juz male. Ale rozwoj dzieci chyba tylko obawy co do takiego wczesniactwa sa. Musze czekac. Zobaczymy co bedzie sie dzialo dalej. Nic juz nie zmienie. Musze sie nastawic ze happy endu moze nie byc

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Przytulam mocno.
Masz rację, spróbuj oswoić się z sytuacją, ale nie porzucaj nadziei.
Czuję, że maluchy dadzą radę i jeszcze nie raz POZYTYWNIE zaskoczą mamę. :):)

reklama
Szanse na to ze donosze do 32 tyg sa juz male. Ale rozwoj dzieci chyba tylko obawy co do takiego wczesniactwa sa. Musze czekac. Zobaczymy co bedzie sie dzialo dalej. Nic juz nie zmienie. Musze sie nastawic ze happy endu moze nie byc

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mysl pozytywnie, trzymam kciuki zeby sie ulozylo, zeby bylo dobrze :*

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ale macie energię przy poniedziałku Dziewczyny, czytam wszystko ale nie mam siły pisać, mam mdłości 24 na dobę :unsure:
Zocha, bądź dobrej myśli. Trzymam za Was kciuki :)

Nom masz rację:)
Tez mialam zamiar powiedziec pozniej ale wczoraj zmienilam zdanie .. Nie chce robic nadgpdzin bo i tak duzo pracuje..i czekam az przyjdzie babsko o laske. Wizyta i tak bedzie w h pracy bo codziennie jestem 17.40 w domu takze niech placa bo tak to bym stracila.
Kiedys sie kombinowalo... Z wywieszonym jezorem lecialam by dokonczyc prace ..wywalone
w ciagu 2.5 roku bylam 2 razy chora a raz corka i tez mialam juz dosc kombinowania a reszta nagminnie..a ja sie denerwowalam ze dziewczyny wiecej pracy beda miec..kazdy mysli o swojej dupce i ja tez powinnam . wczoraj mnoe zezlila hehehe. Nie doceniaja kiedy powinni a faworyzuja te ktore g..owno robią..szkoda gadac ..
No ja dziś też tak miałam. Cztery pierwsze godziny zajęć miałam swoją grupę i grupy koleżanki co choruje. No i czułam się, jakbym 8 godzin wyrobiła za jednym zamachem ( dziś miałam w planie 10 h pracy). Aż miałam wykrzyczeć, że ciężarną wykorzystują, bo takie łączenie grup jest za friko.

No ja dziś też tak miałam. Cztery pierwsze godziny zajęć miałam swoją grupę i grupy koleżanki co choruje. No i czułam się, jakbym 8 godzin wyrobiła za jednym zamachem ( dziś miałam w planie 10 h pracy). Aż miałam wykrzyczeć, że ciężarną wykorzystują, bo takie łączenie grup jest za friko.

No to pieknie. Pamiętaj . nie daj sie. Rownie dobrze możesz isc na zwolnienie to niech szanuja ze jestes i chociaz swoje zrobisz!
Jak pokazesz ze dajesz rade to beda naciskac i tylko wiecej stresu potem.
Nie wiem jakie w polsce ma prawa ciezarna ale musisz sie wszystkiego dowiedziec!
Moja szefowa najlepsza przenieśli z innej pracy:( i wskoczyla na jej miejsce wredna taka ..najpierw do mnie ..mow czego ci potrzeba. Nie przemeczaj sie .Dwulicowa a na drugi dzien pracy 2 razy tyle dala bo short staff..zrobiłam tylko to co powinnam jak zawsze bo w tym momencie nie mam komu pomagac. Niech sobie dwulicowa radzi sama ..typ leniwca :) 15 min przed dalam znac ze nie dam rady w moim stanie robic extra. Taka mila bylam:p
Sytuacje powtorzylam.
Hahahaha :) nawet nie odpisala

Ale sie dzisiaj najadlam pomidorow ze śmietanA i cebulka#!### normalnie mam takie zachcianki ze pekne... Pomidorowa mialam..wypiłam szklankami..mialam tak z.synem najbardziej i widze historia sie powtarza hihi

Bylam na wizycie i musze czekac na list co do spotkania z polozna.
Paula a ty kiedy masz??? Bylas na early scan?

reklama
Urs, też przypuszczam, że owulacja u mnie była 10/11 marca :)

U mnie:

22.03 - 46
26.03 - 413

Więc przyrost też w normie, chociaż bez szaleństw :p Napisałam do pani ginekolog, ze względu na charakter pracy, chciałabym pójść niedługo na wizytę... Ciekawe na kiedy będzie termin.

Folka, dzieki za informacje. Troche mi razniej z ta widomoscia, bo to jednak sugeruje, ze wszystko u nas w normie w takim czasie po owulacji :)
Ja ide jeszcze w srode na bete, a w czwartek mam lekarza - mysle, ze pozniej nie bede juz sprawdzala, o ile moja niecierpliwosc nie wygra z rozsadkiem.
I swoja droga taki licze i licze i nie wiem czy my jednak nie bedziemy grudniowe?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry