reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
jak mialas roczek?
moze nie tyle co picie samego mleka ale np, lubie nalesniki.... nie na wodzie a na mleku ... czy rozpuszczalna z mlekiem czy kakao...i musialam uwazac na ilosc i sotsowac zamienniki np. ...a teraz o tym az tak nie mysle i oby tak zostalo !
Aha wszystko mleczne było fu, plucie po ścianach mlekiem, kaszkami, zupkami mlecznymi, bawarka, twarożkiem :) moja mama myślała ze osiwieje. Jedyne co mi wchodziło to serek homo waniliowy:)

@Weronikakrz gratulacje. Jak ja bym chciała tak szybko urodzić jak ty czy @FiLi88...

@LassHa i @Koziunia powodzenia:)

Mnie dopadł dzisiaj straszny ból głowy, więc leżę i zdycham...

Która dziewczyna umówione cc miała na 12.11? Jestem ciekawa jak szpitale, bo wczoraj oglądałam jakiś wywiad z politykami i się madrowal jeden z partii rządzącej, że wszystko wiadomo i instytucje są poinformowane, a podobno nie jest pewne czy prezydent to podpisze... I to podpisanie to w ogóle chyba dopiero w przyszłym tygodniu ma być... :|
Posiedzenie sejmu jest 7listopada i dopiero wtedy będą to ponownie poddawać pod głosowanie :) Ale na pewno przejdzie, a prezydent podpisze, nawet i tego samego dnia, bo przecież już się nieraz tak zdarzało ;)

Kobietki, wiecie może czy 12.11 przychodnie funkcjonują normalnie czy mają wolne?
Moja przychodnia pracuje normalnie :)

Dziewczyny ja już tule swoją Malwinke poród ekspresowy

Jak wiecie miałam nieregularne skurcze po parę sekund o 21 poszłam spać godzinę później obudziłam się całą we krwi poszłam do toalety jak chlusnelo krwią odrazu na szpital skurcze były ale nieregularne o 1 rano przebili mi pęcherz plodowy a o 1.28 mała była ż nami

Malwina Stefania ur. 30.10.2018
3375 48 cm
No w końcu ! Gratulacje! :-*
No i czekamy na fotki :D
No udało się, coś ruszyło. Balonik się ulotnił a ja mam 3cm rozwarcia, jak się skończy kroplówka to przechodzę na rodzinną sale porodową i zostaje czekać [emoji6]
Yes, trzymam kciuki ! :-*
Niezły wysyp! Od około tygodnia codzienna rozmowa.na tym wątku wygląda mniej więcej tak:
-Urodziłam!
- (mnóstwo gratulacji)
- ja też urodziłam!
- (następne mnóstwo gratulacji)

:D

Tylko zazdrościć, że już po wszystkim !!!
[emoji23][emoji23]
Kochane byłam na KTG, skurcze wyszły regularne, główkę czuć nisko i rozwarcie 1 cm. Dostałam skierowanie do szpitala z rozpoczynająca się akcją porodową. Ból jak na okres.. wracam do domu po rzeczy, wcinam i jadę! Trzymajcie kciuki oby to nie fałszywy alarm [emoji3]
Trzymam kciuki! Dawaj znać :-*

To tylko u mnie taki szczypior? Aktualnie 2900 i mam nadzieję że dużo już nie podrosnie ludze się że pójdzie sprawniej
A który masz tydzień? Mój dwa tygodnie temu ważył 2500g. Teraz mam 37+4 i jestem ciekawa ile jutro na wizycie. Na myśli miałam to że już kilka Maluszków nam się urodziło ponad 4kg lub w okolicy.

reklama
Do góry