reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
No niestety diagnoza ta sama :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Jaki dalszy plan? Może trzeba poszukać jakiegoś lekarza, który się w takich ciążach specjalizuje ? Trzymam mocno kciuki!

f2w3ugpjfzphrcwz.png

Czekam na rozwoj sytuacji... Zawsze jak slyszalam ze ktos ma blizniaki to myslalam sobie ze super. Nawet nie wiedzialam ze trzeba miec takiego farta zeby po pierwsze te blizniaki miec po drugie jeszcze bezpieczny typ ciazy. No jednym slowem masakra. Sama nie wiem na co mam liczyc...

Czekam na rozwoj sytuacji... Zawsze jak slyszalam ze ktos ma blizniaki to myslalam sobie ze super. Nawet nie wiedzialam ze trzeba miec takiego farta zeby po pierwsze te blizniaki miec po drugie jeszcze bezpieczny typ ciazy. No jednym slowem masakra. Sama nie wiem na co mam liczyc...

A może jeszcze się okazać ze są dwuowodniowe? Ze im późniejsza ciąża tym lepszy i dokaldniejszy obraz?

f2w3ugpjfzphrcwz.png

No juz raczej nie. To usg bylo bardzo dokladne. Trzeba sie pogodzic z sytuacja

Musisz wierzyć że będzie dobrze, to pomaga! Ale myślę że powinnaś się skonsultować z lekarzem który zajmował się takimi ciazami. Ja wierzę że Tobie się uda i będziesz miała cudowne bliźniaki! [emoji9]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Szanse na to ze donosze do 32 tyg sa juz male. Ale rozwoj dzieci chyba tylko obawy co do takiego wczesniactwa sa. Musze czekac. Zobaczymy co bedzie sie dzialo dalej. Nic juz nie zmienie. Musze sie nastawic ze happy endu moze nie byc

reklama
Szanse na to ze donosze do 32 tyg sa juz male. Ale rozwoj dzieci chyba tylko obawy co do takiego wczesniactwa sa. Musze czekac. Zobaczymy co bedzie sie dzialo dalej. Nic juz nie zmienie. Musze sie nastawic ze happy endu moze nie byc

Kochana, musisz być dobrej myśli, choć wiem ze teraz to jest trudne. Spokojnie, musisz oswoić się z ta sytuacja. Poszukaj lekarza, znajdź dobra opiekę i będzie happy end:) [emoji854]

f2w3ugpjfzphrcwz.png

Do góry