reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja to malo wiem niestety pierwsza mialam planowana cesarke ze wzgledu na serce i teraz tez.
No ja też nie za wiele wiem, bo u mnie żadnych przepowiadaczy w pierwszej ciąży nie było. Jak się zaczęło to już ruszyło, a teraz męczy i męczy. Człowiek się nastawia, że to już a się rozchodzi [emoji85]

reklama
@FiLi88 @azamamew a Wy jak się czujecie dzisiaj? Jakieś porody się zapowiadają? [emoji14]

Absolutnie nic z tych rzeczy. Nocka byla calkiem spoczko. Rano o 6 zjadlam sobie buleczke i jogurt, poszlam sie polozyc i menzu mnie utulil tak ze spalam do 9 ;) takze dzis wyspana jestem, bylismy juz na sniadanku, zakupach i spacerze. Obiadzio wlasnie przygotowalam i za chwilke wstawie. Porodowo nie czuje zadnych sygnalow ;)

A mnie znowu męczą skurcze kiedy wkoncu się to skończy jutro mam wizytę ciekawe co z szyjka czy się rozwarcie zrobiło większe jeszcze wyjdzie że chodzę z 8 cm [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Współczuję, ale z drugiej strony przynajmniej szybko urodzisz ;) Trzeba szukać pozytywów :D

No ale dziewczyny jak jest rozwarcie to może być infekcja bo bakterie się mogą dostać jak to jest ??
Nie mam pojęcia. Mi ginek mówił, że jak czop odejdzie to dobrze się wstrzymać z seksem
Ja jestem po spacerze, obiedzie i kąpieli i czekam. Miałam w między czasie biegunke (przepraszam za szczegóły) więc licze na to,że akcja ruszy. Oby bo już mnie męczy to wszystko. Jednak póki skurcze nie bedą regularnie co 5 min położna kazała zostać w domu
Trzymam więc kciuki żeby ruszyło :)

reklama
Do góry