reklama
Paulianna89
Fanka BB :)
Hej, nie zaglądałam bo byłam zajęta... Porodem[emoji23] przed 13 pojechałam na ktg i wizytę a przed ktg u położnej zaczęły odchodzić mi wody. Koło 16 zaczęły się regularne skurcze ale rozwarcie stało na 3cm chyba do 18. O 21.20 było 8cm, i modliłam się już żeby do północy się wyrobić. 5 minut później wołam położną że mam skurcze parte i o 21.30 mała wyskoczyła[emoji4]
35tygodni+6dni, 2550g, 50cm, 10pkt[emoji6]
Ojjj! Super wieści! Gratulacje i zdrówka dla Was [emoji11]
FiLi88
Hej, nie zaglądałam bo byłam zajęta... Porodem[emoji23] przed 13 pojechałam na ktg i wizytę a przed ktg u położnej zaczęły odchodzić mi wody. Koło 16 zaczęły się regularne skurcze ale rozwarcie stało na 3cm chyba do 18. O 21.20 było 8cm, i modliłam się już żeby do północy się wyrobić. 5 minut później wołam położną że mam skurcze parte i o 21.30 mała wyskoczyła[emoji4]
Gratuluje ach z tymi porodami niczego sie nie da przewidziec
Gratulacje!Hej, nie zaglądałam bo byłam zajęta... Porodem[emoji23] przed 13 pojechałam na ktg i wizytę a przed ktg u położnej zaczęły odchodzić mi wody. Koło 16 zaczęły się regularne skurcze ale rozwarcie stało na 3cm chyba do 18. O 21.20 było 8cm, i modliłam się już żeby do północy się wyrobić. 5 minut później wołam położną że mam skurcze parte i o 21.30 mała wyskoczyła[emoji4]
FiLi88
@Koka27 strasznie Ci wspolczuje tej znieczulicy. Nie potrafie zrozumiec dlaczego tak to wyglada i skad sie to w ludziach bierze... jestem w stanie duzo zrozumiec, ale jasna cholera Tobie kilka godzin temu otwierali cala jame brzuszna, a oczekuja ze bedziesz tancowala, dzieckiem sie zajmowala i siebie ogarniala.... bez jedzenia, bez picia, bez energii... ale za to w gratisie z mega bolem. Sily Kochana. Postaraj sie przespac, poki dzidzio pozwala, troszke sil nabierzesz.
Płomyk*
Czytam o waszych przejściach w tych szpitalach i coraz bardziej się upewniam że z córką na cc trafiłam do innego lepszego wymiaru. Nie mogę pojąć jak można tak traktować świeżo upieczoną matkę która nie dość że umeczona ciąża a później porodem cierpi z bólu. Z nikąd pomocy i jeszcze pyskówki do mamuś które pierwszy raz mają styczność z noworodkiem i jeszcze tak utrudnione funkcjonowanie. Paranoja. Szkoda mi was bardzo dziewczyny
Co do laktacji to się nie udzielam bo nie mam o tym pojęcia. Karmilam 10 miesięcy i jedynym moim problemem był nawał rozrywajacy cycki.
Gratuluję nowym mamusiom.
Jestem z wami na bieżąco tylko poprostu nie pisze bo nie mam nic mądrego do dodania zgadzam się z waszymi wpisami i nie ma co powtarzać waszych wypowiedzi
Co do laktacji to się nie udzielam bo nie mam o tym pojęcia. Karmilam 10 miesięcy i jedynym moim problemem był nawał rozrywajacy cycki.
Gratuluję nowym mamusiom.
Jestem z wami na bieżąco tylko poprostu nie pisze bo nie mam nic mądrego do dodania zgadzam się z waszymi wpisami i nie ma co powtarzać waszych wypowiedzi
MadziaRaz
Aktywna w BB
Ależ wredne baby, trzymaj się!Dzieki za dobre slowa. Ja siedze i boje sie, ze jak sie poloze to juz nie wstane na siku,juz ten cewnik to do rana mogla zostawic. Kurde jak bym mogla to bym wypila cala butelke wody. Tak mi goraco.
reklama
MadziaRaz
Aktywna w BB
Gratulacje! szybka akcja[emoji1]Hej, nie zaglądałam bo byłam zajęta... Porodem[emoji23] przed 13 pojechałam na ktg i wizytę a przed ktg u położnej zaczęły odchodzić mi wody. Koło 16 zaczęły się regularne skurcze ale rozwarcie stało na 3cm chyba do 18. O 21.20 było 8cm, i modliłam się już żeby do północy się wyrobić. 5 minut później wołam położną że mam skurcze parte i o 21.30 mała wyskoczyła[emoji4]