Będę karmić, tzn. bardzo bym chciała. Nawet medele swing kupiłam w razie czego i zamierzam nią działać jeszcze przed porodem, żeby okcytocyny było więcej.
Mój mąż jest ze mną zawsze szczery [emoji14] Z resztą sama widzę jak teraz wyglądam. Od 2 dni nie noszę obrączki i pierścionka tak mnie upijały już, a nogi mam jak kominy. Dobrze, że chodzę w czarnym, to tak nie widać
Mała tydzień temu ważyła 3200g. Dziś idę do swojej gin prywatnie i będzie ją mierzyć na swoim aparacie, zobaczymy.
Ale serio jem jak zwykle, a kg lecą jak oszalałe... Nie mam cukrzycy, ani niedoczynności tarczycy. W samych ramionach mam 5 cm więcej... To sporo. A fakt, że przez dwa dni przybrałam tyle też mnie mocno zastanawia, tym bardziej że jednego dnia to chyba nawet 1500 kcal nie zjadłam jak policzyłam.
Pytasz co jakbym nie zarzuciła wagi. Końca świata by nie było, ale psychicznie bym się pewnie bardzo źle czuła. Teraz jak patrze na ręce i nogi to jestem niezadowolona [emoji14] A to jaki mam cellulit na nogach i ramionach... Masakra. Już się nastawiam, że będę chodzić na fitness z dzieckiem