majacyr
Fanka BB :)
Cudny ten Twój kącik [emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudny ten Twój kącik [emoji7][emoji7]
Kochana Ja też nie cierpię spać w dzień bo później chodzę i wszystko mnie drażni ale np dzisiaj to było silniejsze ode mnie [emoji38] nawet nie wiem kiedy i aaaa kotki dwa [emoji38]hehhe czyli planujemy na 29 października. Z tym, że wiesz mi nie zależy na październik, może wystrzelić też w listopadzie heheheheh
Mi dziś w nocy prawa dłoń tak spuchła, aż bolała. Teraz obie są nabrzmiałe ale nie aż tak bardzo.
Odpoczywaj ile możesz, widocznie Twój organizm tego potrzebuje. A garami w zlewie się nie przejmuj
@Pauliska757 nie jest powiedziane, że po odstawieniu Luteiny zaraz urodzisz, ja ostatnie dawki biorę w niedzielę lub w poniedziałek-nie pamiętam dokładnie. Ile razy dziennie bierzesz? Ja biorę 3 x 1 (100mg).
Mi też dziś tak bardzo chce się spać, ale nie lubię w dzień drzemać i tak walczę z tym snem. Dziś wreszcie mam męża w domu i czuję się z tym bardzo dobrze, bezpiecznie.
@@Kasia 98 mam podobnie a może i gorzejwspółczuję Ci kochana, mam nadzieję, że pomalutku się uspokoisz bo to nie zdrowo tak się denerwować
U mnie się nie zapowiada ale za to male po zebrach ostro mi gra [emoji3]U mnie totalna cisza [emoji14]
Mój ma czkawkę już z 15 minut [emoji23]U mnie się nie zapowiada ale za to male po zebrach ostro mi gra [emoji3]
Dziewczyny zajęte bobasami. Cyc kupa cyc kupa i tak w koło@ONAONAONA @Dita_333 co tak milczycie dzisiaj mamuśki?