Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
hehhe czyli planujemy na 29 października. Z tym, że wiesz mi nie zależy na październik, może wystrzelić też w listopadzie hehehehehTo co umawiamy się na wspólny poród 29 października? Będziemy się wirtualnie wspierać?
U mnie ten tydzień też odpada we środę ż dziecmi chcę jechać do zoo a wieczorem mam godzinny masaż stóp w spa trochę się zrelaksuje
We czwartek muszę tort odebrać i wieczorem przychodzą goście
Także niemam czasu teraz na poród [emoji16][emoji16]
Mi dziś w nocy prawa dłoń tak spuchła, aż bolała. Teraz obie są nabrzmiałe ale nie aż tak bardzo.Hej dziewczyny
Czytam was ale nie mam siły żeby wam osobno odpisywać [emoji21][emoji21] nie gniewajcie się że ostatnio mało aktywna ale ostatnio kiepsko się czuje nogi ręce puchna słaba jestem dosłownie słaba nie ustoje długo dzisiaj obudziłam się o 8.30 po czym wypuscilam syna do szkoły położyłam się usnelam i obudziłam się dopiero o 13.00 [emoji32] porobilam troszke ale nie czuje się na siłach choć pogoda jest piękna nawet bym powiedziała że za gorąco... I zamiast się gdzieś przejść to leżę w lozku an zlew cały naczyń do mycia [emoji21][emoji21] muszę zainwestować w zmywarkę bo narazie mąż jest jest moja zmywarka [emoji38][emoji38] Głowa mnie boli aj szkoda mówić a to 33 t dokładnie to 32i4
Odpoczywaj ile możesz, widocznie Twój organizm tego potrzebuje. A garami w zlewie się nie przejmuj
@Pauliska757 nie jest powiedziane, że po odstawieniu Luteiny zaraz urodzisz, ja ostatnie dawki biorę w niedzielę lub w poniedziałek-nie pamiętam dokładnie. Ile razy dziennie bierzesz? Ja biorę 3 x 1 (100mg).
Mi też dziś tak bardzo chce się spać, ale nie lubię w dzień drzemać i tak walczę z tym snem. Dziś wreszcie mam męża w domu i czuję się z tym bardzo dobrze, bezpiecznie.