Edyta, bardzo dobrze że te rady pan od laktacji słuchasz tylko jednym uchem! Ja wychodzę z założenia, że tu intuicja przede wszystkim od siebie mogę doradzić żebyś przy karmieniu jak zasypia smyrala bródkę lub policzki, mój Igor na początku też tak mi zasypiał a potem tak rozchulal, że cały oddział noworodków bym wykarmiła [emoji23]
U mnie się wyciszyło, teraz złapały że dwa skurcze ale takie ból 1/10 [emoji23]
17 mam wizytę u lekarza i wciąż się zastanawiam czy dojdę czy nie dojdę [emoji23]
Smyranie to light level[emoji23] ja mu rozbierałam dol i mieszałam w stopkach nawet [emoji23]a pani od laktacji chwytała na sile za głowę i przystawiala tak, ze mnie oczy bolały od patrzenia i brodawki od ściskania [emoji86] a on nie chciał.. pózniej sie trochę rozkręcił [emoji106]
Bo wiesz... minęły 3godziny i powien być głodny [emoji848] ewentualnie druga zabłysła ze jeszcze pol godziny [emoji16]a on z przekory jak mamusia palec im pokazał [emoji85] bo 4[emoji23]
Myśle, ze u ciebie jest cos na rzeczy, coraz częściej masz te skurcze.. i w końcu nie ucichną [emoji106][emoji16]
Do dziewczyn które już urodziły. To moja pierwsza ciążą i ciekawa jestem jak wygląda brzuszek po porodzie wiem ,że to kwestia indywidualna itd ale może któraś wstawi zdjęcie tak dla porównania ile zeszło [emoji85] nie wiem może głupie to co pisze ale jestem bardzo ciekawa jakby któraś zechciała na prywatnym pokazać byłoby super [emoji4]
Postaram sie zrobić ale w domu.. i na początek w ciuchach[emoji28][emoji86] bo jest duży i sama skora[emoji848] choć jędrna Haha i bez rozstępów [emoji38]może kiedyś sie wchłonie ... [emoji33][emoji86][emoji85][emoji87]
Super, że wszystko u Was dobrze i synuś grzeczny [emoji847]
Dziwna jakaś ta pani od laktacji, wychodzi na to, że sama wiesz lepiej co robić niż ona.. skoro śpi po 4 godziny to chyba znaczy, że się najada. Dopiero się urodził, musi przecież też odpocząć. A skoro się budzi sam i sobie ciumka to chyba jest dobrze [emoji5]
Zobaczymy co dalej [emoji106][emoji16]
A ty nie szykujesz sie na poród??[emoji16]