reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
A dla mnie ta końcówka ciazy jest lepsza jak pierwszy i drugi trymestr w pierwszym cały czas wymioty i mdłości i plamienia a drugi straszył porodem przedwczesnym a teraz przynajmniej spokojna jestem i wcale się nie obrazę jak to będzie 38-39 tydzień oby tylko zdrowa się urodziła i tak myślę że będzie warzyc tak 3800 jak urodze w terminie bo cora w 40 tygodniu miała 3980 g asyn w 38
3810 g teraz mam dużo załatwien codziennie coś załatwiam wózek jeszcze na strychu leży ubranka uprane w szafie leżą teraz tylko czekać

No właśnie to teraz bez sensu z tą grupą krwi. Moja ginekolog też wspominała, że dwa razy. Mówiła, że ten co mam z poprzedniej ciąży ok i powtórzymy, ale jakoś mi tego nie zleciła i teraz nie wiem czy powtórzyć przed porodem??? Miałam podawaną immunoglobinę ze względu na konflikt serologiczny,dwa razy miałam robione przeciwciała, ale grupy krwi nie robiłam.

reklama
A dla mnie ta końcówka ciazy jest lepsza jak pierwszy i drugi trymestr w pierwszym cały czas wymioty i mdłości i plamienia a drugi straszył porodem przedwczesnym a teraz przynajmniej spokojna jestem i wcale się nie obrazę jak to będzie 38-39 tydzień oby tylko zdrowa się urodziła i tak myślę że będzie warzyc tak 3800 jak urodze w terminie bo cora w 40 tygodniu miała 3980 g asyn w 38
3810 g teraz mam dużo załatwien codziennie coś załatwiam wózek jeszcze na strychu leży ubranka uprane w szafie leżą teraz tylko czekać

Też liczę na wagę podobną do synka pierwszego [emoji5] tylko ze on z 37, to sobie dodam tak ze 300gram jakby sie miał urodzić w 40 i wyjdzie mi 3400, max 3500 i mogę pchać [emoji23][emoji16][emoji123]

Do góry