reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja mam suszarkę i muszę powiedzieć, że jestem w niej zakochana [emoji7] wyciągam z niej rzeczy nie dość, że cieplutkie i mięciutkie [emoji5]to jeszcze tak pięknie pachną proszkiem, ale delikatnie... świeżo,.. a te dzidziusiowe rzeczy to już w ogóle... wdychalabym jak non stop [emoji16]
Najlepszy zakup ever[emoji847] raz w życiu maz miał rację[emoji85][emoji23][emoji23] i za każdym razem jak chwałę i jestem pod wrażeniem to chodzi dumny jak paw [emoji87][emoji85] bo to jego pomysł i zakup [emoji5][emoji106]
Ja wiruje na 1300 i prawie suche wychodzą :) suszarka tez fajna sprawa miałam jak mieszkałam za granica ale używałam głównie do pościeli ręczników etc

reklama
Ja mam suszarkę i muszę powiedzieć, że jestem w niej zakochana [emoji7] wyciągam z niej rzeczy nie dość, że cieplutkie i mięciutkie [emoji5]to jeszcze tak pięknie pachną proszkiem, ale delikatnie... świeżo,.. a te dzidziusiowe rzeczy to już w ogóle... wdychalabym jak non stop [emoji16]
Najlepszy zakup ever[emoji847] raz w życiu maz miał rację[emoji85][emoji23][emoji23] i za każdym razem jak chwałę i jestem pod wrażeniem to chodzi dumny jak paw [emoji87][emoji85] bo to jego pomysł i zakup [emoji5][emoji106]

Ja czekam aż moja pralka się rozsypie i kupujemy wtedy pralko-suszarkę [emoji4][emoji4] teraz tym bardziej się przyda, ale póki działa niech działa stara oby jak najdłużej [emoji4][emoji4]

U nas kolejny etap :) zaproponowali mi pobyt w sali przedłużonego pobytu, bym mogła być z małym 24h. Ponoc będzie lepiej przybierał :)
Jutro wracam do szpitala. Lekarz stwierdził, ze Jaś nie wymaga leczenia, musi tylko nabrać masy :)

@Dita333 a jaka masz suszarkę? Tez chcieliśmy kupić, ale mamy pralkę slim i boje się na nią postawić suszarkę. A marzy mi się.

U nas kolejny etap :) zaproponowali mi pobyt w sali przedłużonego pobytu, bym mogła być z małym 24h. Ponoc będzie lepiej przybierał :)
Jutro wracam do szpitala. Lekarz stwierdził, ze Jaś nie wymaga leczenia, musi tylko nabrać masy :)

@Dita333 a jaka masz suszarkę? Tez chcieliśmy kupić, ale mamy pralkę slim i boje się na nią postawić suszarkę. A marzy mi się.
Wspaniała wiadomość :)

U nas kolejny etap [emoji4] zaproponowali mi pobyt w sali przedłużonego pobytu, bym mogła być z małym 24h. Ponoc będzie lepiej przybierał [emoji4]
Jutro wracam do szpitala. Lekarz stwierdził, ze Jaś nie wymaga leczenia, musi tylko nabrać masy [emoji4]

Suszarka slim też już jest na rynku Candy i podajże Electrolux mają [emoji4]

super że z małym będziesz [emoji16][emoji16][emoji4][emoji4]

Ostatnia edycja:
Ja czekam aż moja pralka się rozsypie i kupujemy wtedy pralko-suszarkę [emoji4][emoji4] teraz tym bardziej się przyda, ale póki działa niech działa stara oby jak najdłużej [emoji4][emoji4]

Nam padła pralka, to kupiliśmy nowa. I osobno suszarkę. Mąż tak wymyślił [emoji5] dlatego właśnie taki dumny chodzi [emoji23]

Pralkę Bosha, a suszarkę Elecyrolux. Fakt, że wyszło drożej, ale znowu jak mowię to maz czytał i sie interesował, a miejsca mamy - bo mamy dwie łazienki, jedna toaleta plus pralka, a druga prysznic, wanna i szafka plus teraz suszarka. Niby moglibyśmy postawić jedna na druga, ale tu bylo lustro, tu kontakt, tu cos tam... a ze miejsce jest to nie ma problemu [emoji28]

Super, że będziesz z Jasiem
24h na dobę! [emoji106][emoji16]na pewno przymasuje szybciej jak będziesz przy nim cały czas! To oczywiste [emoji7]

Super wiadomość! No i napewno dużo szybciej przybierze żebyście już mogli wrócić razem do domku [emoji4][emoji8]

reklama
Później będę Was nadrabiać [emoji4] melduję się po - ktg super, od jutra żelazo (Ale to akurat wiedzialam), szyjka na 1 opuszek tak jak 2 tyg temu więc dobrze. Usg ok, mała jest idealnym sredniakiem jak to pan dr stwierdzil[emoji4] waży 2260 g[emoji7] oczywiście zaslaniala się lozyskiem rączkami i czym się dalo[emoji6] za 2 tyg wizyta bez usg ale z ktg i wtedy gbs (bedzie 36 tc). No więc samo szczęście [emoji16]

Do góry