reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Chyba tez miałam raz, ale to był krążek, taki do wyjmowania raz w miesiącu [emoji5] a myślałam bardziej o tej co sie wkłada na pol roku i z głowy [emoji28] ale to zapytam sie gina po połogu [emoji106]

Powiem ci, że tez bym tak chciała... urodzić, kilka godzin i do domu... [emoji106]No ale u nas 3 doby trzeba być... ostatnio miałam o tyle dobrze, że przyjęli mnie późnym wieczorem, a urodziłam 16 minut przed północą i w ten sposób jedną dobę miałam za sobą [emoji23]

Sprawdź na liście w szpitalu. Ja potrzebuje chusteczek, pampersow (niby dają ale wolę mieć) i tych podkładów pod dupke, co sobie biorę większe [emoji106]

Oooo... jednak wychodzisz!![emoji5][emoji106]
Ale ci pokręcili wczoraj [emoji85] to teraz grzecznie w domu nie szalej.. zebys za szybko do szpitala nie wróciła [emoji106]

A mycie okien? To tez niby dobry efekt daje [emoji106][emoji5]
Tak sobie myśle, że jak normalnie odkurzam, sprzątam i chodzę po schodach - bo mam w domu, to jak ja ten poród mam wywoływać jak będzie późno skoro cały czas to robię i nic? Hahaha tylko chyba na raz wszystko w jeden dzień, bo baraszkowanie odpada - mąż tez boi sie spotkać główkę synka Haha [emoji23][emoji85][emoji23][emoji86]

Jak przystojny to tym bardziej zapytaj... będzie moze lepiej zorientowany Haha
Ale myśle, że skoro już będziesz mogła rodzic to i poseksić sie tez [emoji16]

Patrzyłam na prognozę to u nas ma być tak pięknie do 19.10[emoji28] pózniej już deszcz... No ale ja czekam na ten deszcz [emoji848] czyli wróżysz sobie poród w 2.polowie października? [emoji16]
Nie, ale w niedzielę jest już 14, zanim mnie wypuszczą ze szpitala (bo zazwyczaj ze 3 dni trzymają) to jednak zejdzie.
Wczoraj u nas był seks, no ale mnie może bólu nie sprawia, ale zero przyjemności. No i to raczej nic nie wywoła.

Ostatnia edycja:
Tak na szybko, jestem po wizycie i wszystko jest cudownie. Szyjka przepuszcza na opuszek palca, dalej nie grzebał, żeby chyba nie poruszyć.GBS HBS ujemne. Morfologia po zelazie super ponad 12.luteina jeszcze 12 dni i odstawić, po odstawieniu można szaleć z mężem [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Czyli wszystko ok? [emoji5]
To tylko się cieszyć [emoji16][emoji106]

Nie, ale w niedzielę jest już 14, zanim mnie wypuszczą ze szpitala (bo zazwyczaj ze 3 dni trzymają) to jednak zejdzie.
Wczoraj u nas był seks, no ale mnie może bólu nie sprawia, ale zero przyjemności. No i to raczej nic nie wywoła.

Poród wywołuje niekoniecznie orgazm, a prostaglandyny zawarte w spermie [emoji5] ale to i tak organizm musi być gotowy na poród, bo inaczej zadne wywoływanie nic nie da [emoji28]
Moze popada (i niech popada trochę dla dobra natury!!) i znowu będzie ładnie, w sumkę nie możemy narzekać na pogodę ostatnio [emoji848][emoji106]

U mnie wymagali świeży. Musiałam powtórzyć.

Ja tez musiałam powtórzyć [emoji848] lekarz coś mówił o przeciwciałami czy cos ale raz nie pamiętam, bo to już dawno było, a dwa to tak srednio słuchałam. [emoji85]
Ty już w domu??

@majacyr
Jak sytuacja u ciebie?

Jest jedna możliwość żeby grupa krwi się zmieniła. Czytałam kiedyś książkę, taki wywiad z Nergalem i on opowiadał o tym jak miał białaczkę i po przeszczepie szpiku zmieniła mu się grupa krwi ale to jest jedyna opcja ;)

reklama
Jakby grupa krwi miała się zmienić [emoji23]
To już w domku????
Ja tam w ksiazeczce zdrowia do 18 roku zycia mialam wpisana B RH+ ale przy pierwszej ciąży kazal mi lekarz powtorzyc, bo książeczka byla już nie ważna i dobrze, że zrobiłam, bo mi wyszła AB RH+. Takze wszystko jest mozliwe ;)

Do góry