reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

@Fili od 2 dni znowu gorzej, drapie się jak idiotka.
Ja bez sterydu od 25ego września i się nasila.
Nie używam nic poza atopowymi kosmetykami. Nawet brzuch mam w krostach i strupach.
Już mnie to do szału doprowadza.
U mnie lekarka podejrzewa azs albo alergię kontaktową.

Nie śpię w dzień właśnie i jestem zamulona i zrąbana od 17ej jak koń po westernie.
Jak mam chęć przysnąć to trzeba wstać i dzieciom obiad zrobić i mi odchodzi od tyłka sen.

A Ty od jutra na L4?
A dziś do której w pracy?

@Weronika00 trzymam kciuki i mam nadzieję, że ortopeda pomoże.
Daj znać co i jak?

@Weronikakrz piękna waga małej.
To za 10 dni masz kolejną wizytę?
Super.

@Olcia89 każda ciąża jest inna i inaczej człowiek ją przechodzi.
Ja najlepiej wspominam moją 3 ciążę z drugą córką.
Mało przytyłam, latałam pełna energii a poród to w ogóle expresowy.
Ale teraz pomimo, że mam dużo ograniczeń z tej ciąży cieszę się każdym dniem.

@springflower trzymam za Was kciuki.
Masz rację małe cele i plany, najważniejsze, aby do przodu.

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] Ja w końcu po obronie, więc nareszcie będę mieć psychiczny spokój i zacznę prasowanko bobaskowych rzeczy [emoji16] Byłam też dzisiaj na dodatkowej wizycie u lekarza bo mi zadzwoniła ostatnio pani, że w cytologii wyszło zakażenie. Przy okazji na szybko miałam USG i mała cały czas leży pośladkowo, za tydzień planowa wizyta i jak się nie obróci to skierowanie na cc. Ehh... No cóż, uparte to moje dzieciątko [emoji6]

Nie używam nic poza atopowymi kosmetykami. Nawet brzuch mam w krostach i strupach.

Nie śpię w dzień właśnie i jestem zamulona i zrąbana od 17ej jak koń po westernie.
Jak mam chęć przysnąć to trzeba wstać i dzieciom obiad zrobić i mi odchodzi od tyłka sen.

A Ty od jutra na L4?

Daj znać co i jak?

Super.

Masz rację. Ja również cieszę się każdym dniem bo wiem że to nasze drugie cudo rośnie w brzuszku i nie ma znaczenia ile ze mnie wyciąga (a pomarudzic każdy przecież czasem musi [emoji6]) będzie tak samo kochana jak synek. A wiadomo że o bólach i dolegliwościach raz dwa się zapomni. Doceniam wszystko co dostaje, tym bardziej po stracie. Ale czasem niesamowite jest dla mnie to jak bardzo ciąża od ciąży może się różnić[emoji4]

:o:o:o ale masakra, ja juz zamykam fabrykę bo w tej ciazy nie daje rady ale 11 ciąż wow...nie wiem czy wspolczuc czy podziwiac:no:
Ja tam ja podziwialam. Ona jeszcze wszystko na telefon w domu ogarniala, bo wiadomo mąż pracowal i za wiele czasu nie mial. Jak dzwonily dzieci gdzie cos jest to zawsze pamietala itd i im tlumaczyla :D a raz to nawet im jakis przepis dyktowala ;)

A Ty od jutra na L4?

Daj znać co i jak?

Super.

Tak za 10 dni maja mnie pod kontrola tak mnie boli dzis kregoslup ze szok u nas dzis 20 stopni caly nastepny tydzien ma Tak byc super [emoji364]
Synek za tydzien ma wakacje a corka za 2 ciekawe czy mala wyjdzie w czasie ich ferii

Cześć dziewczyny [emoji4] Ja w końcu po obronie, więc nareszcie będę mieć psychiczny spokój i zacznę prasowanko bobaskowych rzeczy [emoji16] Byłam też dzisiaj na dodatkowej wizycie u lekarza bo mi zadzwoniła ostatnio pani, że w cytologii wyszło zakażenie. Przy okazji na szybko miałam USG i mała cały czas leży pośladkowo, za tydzień planowa wizyta i jak się nie obróci to skierowanie na cc. Ehh... No cóż, uparte to moje dzieciątko [emoji6]
Rozumiem, że obrana pozytywnie[emoji16]
Gratuluję[emoji4][emoji4][emoji8]
Mi dziś do południa było niedobrze, a później niczym się najeść nie mogę. Nie wiem co jest grane. Jem co podleci pod rękę ale nic szczególnie mi nie smakuje. Dziwny mam dziś dzień.

Rozumiem, że obrana pozytywnie[emoji16]
Gratuluję[emoji4][emoji4][emoji8]
Mi dziś do południa było niedobrze, a później niczym się najeść nie mogę. Nie wiem co jest grane. Jem co podleci pod rękę ale nic szczególnie mi nie smakuje. Dziwny mam dziś dzień.
Tak, pozytywnie więc mi ulżyło, w końcu mam za sobą ten etap [emoji16] Dziękuje bardzo [emoji8] Ja od wczoraj prawie nic nie jem, ale to chyba kwestia stresu. Hmmm... Może masz na coś ochotę ale nie wiesz na co, więc nic nie zaspakaja Twojego głodu [emoji6]

reklama
Do góry