reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

@majacyr ostatnio tylko mnie gin trochę bardziej i dłużej badał na fotelu, czułam dyskomfort. Później chodziłam jak połamana. Dopochwowe robił mi tylko do 10 tc. Ilu lekarzy tyle praktyk.

@piorunem może to i lepiej, że zostajesz. Jeszcze za wcześnie dla dziecka, więc niech.robią co trzeba aby przetrzymać w brzuchu jeszcze około 3 tygodnie[emoji16]

reklama
@plomyk wiem co czujesz hihi

i właśnie ja cieszę się że już mam wszystko ogarnięte. czekam na fotelik i bazę z maxi bo już kupiłam .
mogę się skupić na dzieciakach które mają teraz w szkole jak nie jakieś przedstawienia projekty przebierania spotkania wiec dobrze wyszło:)

@piorunem będzie dobrze..już mało czasu zostalo:)
Ja całe szczęście jakbym czuła że wcześniej będzie, i remont ogarnięty, i łóżeczko stoi, i poprane i poprasowane wszystko.... Tylko wózek muszę kupić jeszcze i będzie wszystko (no i jakieś drobiazgi) ale te najważniejsze są rzeczy..

Chyba jednak nieprędko... 2 godziny po odstawieniu kroplówki dalej to samo, czyli regularne skurcze - lekarz powiedział, że jak nie da mi leków to przewiduje 2-3 godziny i będzie po wszystkim ... w sensie już nic nie będą mogli zrobić.
Trzymajcie się jeszcze dzielnie w dwupaku. Czyli co, cały czas musisz dostawać kroplówki przeciwskurczowe? Bądź dobrej myśli, trzymam kciuki aby Michalinka jeszcze troszkę posiedziała w brzuszku. [emoji106]

Ja całe szczęście jakbym czuła że wcześniej będzie, i remont ogarnięty, i łóżeczko stoi, i poprane i poprasowane wszystko.... Tylko wózek muszę kupić jeszcze i będzie wszystko (no i jakieś drobiazgi) ale te najważniejsze są rzeczy..

no I super Kochana ! teraz można się skupić na maleńkiej :)
i Mąż kochany :)

Kontrowersyjne czy nie... Moje otoczenie już się przyzwyczailo. Z córa pracowałam do 36 tc i teraz już nawet nikt nie pyta. Własna działalność to zupełnie inna sprawa niż praca na etacie. Poza tym ja mam naprawdę spokojna i lekka pracę, najbardziej męczące jest siedzenie ;) no i mam na kogo liczyć gdybym nie zdążyła z przygotowaniami. Moja mama już proponowała żebym ubranka przywiozła i je popierze i poprasuje. Póki co mam nadzieję zrobić to sama ale gdyby nie to wiem że mama z moim mężem dadzą radę :)

No widzisz, zemnie wszyscy się śmieją, że póki pracowałam to wszystko było ok., a teraz L-4 od września i już jakieś akcje...

no I super Kochana ! teraz można się skupić na maleńkiej :)
i Mąż kochany :)
Oj kochany, nawet się nie spodziewałam, on odrazu mi powiedział że ogarnie wszystko żebym się nie martwiła ale wiesz jak to bywa z facetami... Ale patrzę że wszystko posprzątane, nasze pranie wyprane nawet i nawet zapas zakupów zrobił na powrót haha [emoji4][emoji175]

reklama
Do góry