Annulek
Zaangażowana w BB
@majacyr no ogółem 31 dni [emoji3] przynajmniej tak mówi mój kalendarz, w sumie to takie 35+4, jeżeli dobrze liczę [emoji4] remont powinien się skończyć do końca przyszłego tygodnia, bo narzeczony robi sam, a że niestety pracuje 10-20 to ten tydzień musi sobie odpuścić, bo cały przyszły ma wolny[emoji6] I w końcu będę mogła mebelki sobie zamówić, bo te łóżko niestety, ale chyba swoje już przeżyło i zrobiło się okropnie niewygodne [emoji47] poza tym wszystko, co mieliśmy w pokoju, który remontujemy, sprzedaliśmy, bo i nie ma na to miejsca, i w sumie to nam niepotrzebne i wiesz... jak to widzi kobieta w ciąży... to po prostu już tu nie pasuje [emoji23] ale będzie fajniusio, bo w końcu tak przytulnie [emoji7] nie mogę się doczekać, a z drugiej strony trochę się boję, że zdążę urodzić przed zakończeniem remontu i będzie masakra, bo przecież wszędzie się kurzy [emoji33] [emoji33] [emoji33]
Te golenie to jakaś makabra, ja też na czuja, bo i brzuch i ten biust, i niestety trzeba się gimnastykować... Ale, pomyślałam i następnym razem wezmę po prostu lusterko [emoji23] [emoji23] to jest komiczne, bo koleżanka rodziła miesiąc temu i ona to już w ogóle nie miała tam dostępu, bo brzuch znacznie większy i opowiadała mi, jak Pani w szpitalu ją goliła [emoji38] z lampką i sprawdzała kilka razy, czy na pewno dokładnie [emoji2] a junior i tak urodzony przez CC, bo nie dało rady naturalnie... także miała darmowy zabieg depilacji [emoji23]
Co do siary, to u mnie ostatnio cisza... nic nie cieknie, już chyba drugi czy trzeci tydzień, bo zawsze piżama ufajdana... Ale wolę nie ściskać ani nic. Czuję, że robi się tam ciężko, więc pewnie niebawem coś się zacznie dziać. Bo o niczym innym nie marzę.
Te golenie to jakaś makabra, ja też na czuja, bo i brzuch i ten biust, i niestety trzeba się gimnastykować... Ale, pomyślałam i następnym razem wezmę po prostu lusterko [emoji23] [emoji23] to jest komiczne, bo koleżanka rodziła miesiąc temu i ona to już w ogóle nie miała tam dostępu, bo brzuch znacznie większy i opowiadała mi, jak Pani w szpitalu ją goliła [emoji38] z lampką i sprawdzała kilka razy, czy na pewno dokładnie [emoji2] a junior i tak urodzony przez CC, bo nie dało rady naturalnie... także miała darmowy zabieg depilacji [emoji23]
Co do siary, to u mnie ostatnio cisza... nic nie cieknie, już chyba drugi czy trzeci tydzień, bo zawsze piżama ufajdana... Ale wolę nie ściskać ani nic. Czuję, że robi się tam ciężko, więc pewnie niebawem coś się zacznie dziać. Bo o niczym innym nie marzę.