Ja to chyba dodatkowo senna po tabsach jestem. Gdzie to tyle pigulek na cisnienie brac :/Miałam to samo po szpitalu. Jak wróciłam i położyłam się w swoim łóżku to od 17 spałam do wieczora a później całą noc, taka byłam zmęczona tym wszystkim
reklama
Weronikakrz
Fanka BB :)
A gdzie mieszkasz w Belgii? W jakim miescie jestes w szpitaluSie spytam ale sama nie wiem czy ktoś mi przywiezie to.. A na allegro nie zamówię, bo zanim ja zamówię i zanim to przyjdzie to tydzień minie bo ja w Belgi jestem.. Jeszcze by było trzeba żeby za granicę wysyłali, a za przesyłkę liczą 4 razy więcej niż za cały zestaw haha. Także muszę tu popytać, mąż to raczej mi nie kupi [emoji848] Ciotki poproszę, może akurat.. Tylko że mówiła że teraz dopiero w środę przyjdzie bo pracuje....
anet88
U mnie plastry działają tylko jak je się przyklei od razu jak poczuje, że coś jest nie tak. Jak już babla wywali to koniec, dlatego zawsze przy sobie mam te plastry. Na mnie pozniej już nie działa żadna pasta, spirytus czy ocet, ale może tobie pomoże, spróbować mozeszA po za tym dziewczyny zrobilo mi sie zimno wczoraj kupilam plastry ale po tych plastrach jakies biale te pecherze sie zrobily więc posmarowalam pasta do zebow... macie jakis sposob masc zeby sie goilo szybciej albo skuteczniej?
majacyr
@Pauliska757 trzymam kciuki za Twoją wizytę.
Będzie dobrze.
Na którą masz?
@Balonsbalons i @Mama Zuzi i Antosia dużo zdrówka dla Was.
Mnie od 2 dni przeziębienie łamie, najgorzej wieczorem już zasypiam i mnie kaszel męczy.
@mayfly bardzo późno masz wizytę?
Trzymam kciuki.
@Ewelina1406 już niedługo zobaczysz córeczkę my też wczoraj z Matim kibicowaliśmy naszym.
@Ewela2805 mam nadzieję, że Twój lekarz ma dar przekonywania i usg Ci niedługo zrobią.
Co do wagi to się nie przejmuj, dziecko dostanie wszystko co potrzebne i tak.
Ale schudłaś bo nie jesz czy jak?
Ważyli Cię przy przyjęciu?
Bo jeżeli porównujesz wagę z wizyty to przecież jak część wód odeszło to one też swoje ważą.
@Annulek czyli do terminu Ci mc został, a donoszona ciąża(37+0) będzie za kilka dni.
Ciesz się, że ciąża tak ładnie przebiega i oby poród też był książkowy.
Kiedy koniec remontu?
Ja od początku golę się na czuja bo mam wielkie cycki i przez nie nic nie widzę [emoji23][emoji23][emoji23]
@Dzidzibobo nie martw się na zapas.
Mi siara nie leciała przy poprzednich ciążach i teraz nie, a tamtą trójkę długo karmiłam.
Będzie dobrze.
Na którą masz?
Mnie od 2 dni przeziębienie łamie, najgorzej wieczorem już zasypiam i mnie kaszel męczy.
Trzymam kciuki.
@Ewelina1406 już niedługo zobaczysz córeczkę my też wczoraj z Matim kibicowaliśmy naszym.
@Ewela2805 mam nadzieję, że Twój lekarz ma dar przekonywania i usg Ci niedługo zrobią.
Bo jeżeli porównujesz wagę z wizyty to przecież jak część wód odeszło to one też swoje ważą.
@Annulek czyli do terminu Ci mc został, a donoszona ciąża(37+0) będzie za kilka dni.
Kiedy koniec remontu?
Ja od początku golę się na czuja bo mam wielkie cycki i przez nie nic nie widzę [emoji23][emoji23][emoji23]
Mi siara nie leciała przy poprzednich ciążach i teraz nie, a tamtą trójkę długo karmiłam.
majacyr
Dużo tych bakterii?Miałyście może infekcję dróg moczowych w ciąży? Mi właśnie wyszły w badaniach ogólnych moczu bakterie i nie wiem czego się spodziewać...
U mnie były jakieś pojedyncze ilości, gin mi kazał posiew moczu zrobić.
Czysty wyszedł. Dał mi profilaktycznie femisept, ale jakby wyszły bakterie w posiewie to dał by antybiotyk
Ewela2805
W Brukseli, i tu też jestem w szpitalu [emoji4] A Ty też z Belgii?A gdzie mieszkasz w Belgii? W jakim miescie jestes w szpitalu
Ewela2805
Nie właśnie, ważył mnie tylko ginekolog 22 września ale schudłam 2kg wiem że to też woda ale nie jestem pewna czy aż 2kg..@Pauliska757 trzymam kciuki za Twoją wizytę.
Będzie dobrze.
Na którą masz?
Trzymam kciuki.
Kiedy koniec remontu?
Mój ginekolog niby mówił żeby zrobić te usg ale tu tą ginekolog która jest na tenctydzien przydzielona jest strasznie nie sympatyczna i powiedziała mi przed chwilą że w czwartek o 17:30 będę miała...
Anka_x
Normę mam zawyżoną 7 razy... Ciekawa jestem czy jeśli nie wyjdę z infekcji do końca ciąży, to czy będzie miało to jakiś wpływ na poród.Dużo tych bakterii?
U mnie były jakieś pojedyncze ilości, gin mi kazał posiew moczu zrobić.
Czysty wyszedł. Dał mi profilaktycznie femisept, ale jakby wyszły bakterie w posiewie to dał by antybiotyk
Mirakulum
Fizycznie srednio, wjechalismy do apteki to ledwo doszlam z parkingu, tak mi to lezenie wyciagnelo sily wszystkie. I ciagle bym spala, ale poza tym ciesze się, że juz w domu.
oj tak...mnie też zastało to siedzenie ale już blizej jak dalej także dotrwamy
nie śpij za długo kochana bo to napędza ten mechanizm i czujemy się bardziej zmeczeni choć właśnie u Ciebie to też te leki mozE mają takie skutki uboczne...łez za to ile chcesz i mozesz choć ja sama współczuję kobietom które muszą np. leżeć całymi dniami...nie idzie wyrobić na biodra ..wszystko mnie boli i częste zmienianie pozycji jest na wagę złota dla Mnie ..w żadnej pozycji nie jest mi super na dłuższą metę
@Ewela2805 aaaa no to co innego . myślałam że w Polsce .to w Belgii może mają eBay ..i szybką dostawę ... tak jak ja u siebie patrzę na eBay to jest parę opcji..możesz kupić szydełka osobno jak i materiał albo znaleźć coś w zestawie
do mnie właśnie dotarło że córka musi mieć przebranie na czwartek. jakąś postać z ksiazki..chciała być lisem i teraz myślę czy samej czegoś nie wykombinuje tego co mam w domu . uszka to już wiem jak zrobię .. muszę spódniczkę bądź leginsy w rudym wykombinować. no nic zobaczę bo jak coś to będę musiała się przejść na miasto i przeszycia to co znajdę ..aby kolor pasował tylko jak tu iść wrrrr
reklama
Mirakulum
też jestem zdania że maleństwo napewno dostanie co potrzebuje mimo Ze schudłas ale dobrze że sobie coś kupujesz. kup pestki dyni .słonecznika. orzechy i też wcinaj w między czasieNie właśnie, ważył mnie tylko ginekolog 22 września ale schudłam 2kg wiem że to też woda ale nie jestem pewna czy aż 2kg..
Mój ginekolog niby mówił żeby zrobić te usg ale tu tą ginekolog która jest na tenctydzien przydzielona jest strasznie nie sympatyczna i powiedziała mi przed chwilą że w czwartek o 17:30 będę miała...