Góraleczka89
Fanka BB :)
To będziesz miała mleczka dla Jasia na zapas[emoji847] ręcznie to rzeczywiście trzeba się na męczyć, już nawet dzieciaczek sam sobie więcej wyciagnie[emoji39] z tymi lekarzami to też jakas parodia[emoji44] dzielna Mamuśka jesteś i mały baby blues każdemu się zdarza [emoji847]@Pauliska, każdy przypadek jest inny trzymam kciuki
@Balonsbalons, jesteś silna, podziwiam! Ci za dupek :/
Oj dziewczyny, wczoraj miałam mega kryzys. Poszłam do małego, a on pod lampami. Żółtaczka. Niby normalne ale ja nadal nic wiem. Szukałam lekarza, nigdzie nie było.
Do tego wylała mi się odciągana przez godzinę strzykawka siary, całe 6 ml....
Kurek łez z bezsilności się odkręcił na cała noc.
Dziś się wkurzyłam i stwierdziłam ze nie będę dłużej czekać na pomoc laktacyjna. Odpaliłam swój laktator i w 15 min odciągnęłam 60 ml!!! Humor mi wrócił
Mogłam to już wczoraj zrobić, bo pokarm był. No ale teraz jadę z tematem. I nie odpuszczę lekarzowi dopóki się nie dowiem więcej!
My wczoraj mieliśmy wypad do Ikei, kupiłam wanienke i parę pierdół[emoji4] ale żeby nie było zbyt pięknie to jak wyjeżdżalismy z parkingu to samochód w nas przywalił[emoji37] na szczęście tylko zderzak rozwalony, ale za czym policja przyjechała to półtorej godziny na samym parkingu stracone[emoji17] aa no i oczywiście kierowca tamtego auta był ukraińcem, masakra ile się tego teraz kręci [emoji45] dwa tygodnie temu nasz z znajomy miał stuczke i też z jakimś ukraińcem... Przez ten poślizg czasowy to już nawet do łazienek nie zdążylismy, a nawet wzięłam orzechy żeby wiewiórki pokarmic.... Już niegdy więcej nie wybiorę się na zakupy w niedziele handlowa[emoji19]
Ostatnia edycja: