reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

My mamy zaproszenie na wesele kuzyna mojego Narzeczonego na 3.11, a termin mam na 12.11. Teściowa im już miesiąc temu mówiła, że nie przyjedziemy, no bo jak, ale dali nam zaproszenie, nie wiem może z grzeczności, a może liczą, że damy kopertę teściom i wezmą przy okazji jak pójdą :D

Haha tez ci przyszła do głowy podobna myśl [emoji23] bo takie nienaturalne dla mnie napieranie... że niby tak bardzo liczą sie z waszą obecnością, ale już z twoim komfortem i sytuacją to nie bardzo [emoji28][emoji848] Olać ich ciepłym moczem [emoji16]

reklama
Haha tez ci przyszła do głowy podobna myśl [emoji23] bo takie nienaturalne dla mnie napieranie... że niby tak bardzo liczą sie z waszą obecnością, ale już z twoim komfortem i sytuacją to nie bardzo [emoji28][emoji848] Olać ich ciepłym moczem [emoji16]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji28][emoji28][emoji113]

Hej ja po wizycie. Zostaje bez insuliny nadal udaje mi sie utrzymac cukry w ryzach:) szyjka ok ale dzieć bardzo nisko i główką napiera ostro .... Bardzo to bolesne i dokuczliwe.moja dr mówi ze dłużej jak do 37/38 tygodnia nie dotrzymam. Niestety nie moge miec znieczukenia ... Bo mialam komlikacje poważne po tym wiec bede miala silne przeciw bólowe. Zrobimy wszystko by porod byl naturalny bo cesarka tez nie dla mnie a jesli nie bedzie innego wyjscia to napewno w uśpieniu. Szok. Kolejna wizyte mam 8 października.

Cześć dziewczyny :) Czy mogę do Was dołączyć? Szkoda, że dopiero na tym etapie....
Obecnie jestem w 32 tc.
Termin porodu mam na 20 listopad.
Jest to moja trzecia ciąża. Mam 2 synów (11 i 10 lat) a teraz będzie jeszcze jeden kawaler:)

Witam :)

Witamy [emoji5] będzie trzech muszkieterów [emoji106] to brakuje jeszcze D’Artagnana[emoji16] jak sie czujesz? Jak przebiega ciąża? Imię wybrane?

Ja juz po wizycie szyjka sie nieskraca niewiem ile warzy mala bo niebylo mojego gina tylko mnie przyjął jakiś murzyn
Usg dopochwowe zwykle wody są w normie mała dalej tak samo ułożona główka w dół 45 ktg mialam było parę skurczy których nawet nie czułam
Mocz wporzadku ciśnienie też a nogi no cóż nic mi na to niepomoga taka jest końcówka ciazy
Stwierdził że urodze około 3-4 tygodnie przed nie wiem po czym tak poznal może ma rentgen w oczach nastepna wizyta 5 października też mojego niebedzie bo jest na urlopie
Mi by pasowało za 5 tygodni urodzić 29 października moja data zobaczymy czy się posłucha mamy

Sorry, ale padłam [emoji23][emoji23] Murzyn w sensie czarnoskóry mężczyzna - nie jakiś niewiadomo kto? [emoji28]
Ale rzeczywiście udany... wywróżyl
Ci datę porodu patrząc na.. bobasa? Szyjkę? Czy przez tę opuchnięte nogi?[emoji33]
Dobrze, że dzieciatko zdrowe i wszystko w porządku, skoro ciśnienie ok i wyniki to ciężko powiedzieć co ci jest... chyba ciąża daje popalić i tyle [emoji53]
Może przejdzie.... [emoji106]

Wiesz, nie żebym była złośliwa czy wredna (choć bywam [emoji23]), a może zwyczajnie nie chodzi im o was tylko waszą kopertę? Liczyli na solidny prezent bo rodzina albo coś.. tak mi tylko przyszło do głowy .....
No ale ja wredny, podejrzliwy człowiek jestem [emoji90]

Kopertę i tak zamierzaliśmy przekazać przez teściów ;p ale może masz rację, oni tego nie wiedzą... trudno powiedzieć ;p

My mamy zaproszenie na wesele kuzyna mojego Narzeczonego na 3.11, a termin mam na 12.11. Teściowa im już miesiąc temu mówiła, że nie przyjedziemy, no bo jak, ale dali nam zaproszenie, nie wiem może z grzeczności, a może liczą, że damy kopertę teściom i wezmą przy okazji jak pójdą :D
Moze dali zaproszenie, bo już mieli przygotowane wcześniej? Dali i do was należy decyzja czy korzystacie czy nie:) ja bym się akurat w daniu zaproszenia nie doszukiwala niczego złego. Nagabywanie i wywoływanie poczucia winy to już inna sprawa...

reklama
Witamy [emoji5] będzie trzech muszkieterów [emoji106] to brakuje jeszcze D’Artagnana[emoji16] jak sie czujesz? Jak przebiega ciąża? Imię wybrane?

Sorry, ale padłam [emoji23][emoji23] Murzyn w sensie czarnoskóry mężczyzna - nie jakiś niewiadomo kto? [emoji28]
Ale rzeczywiście udany... wywróżyl
Ci datę porodu patrząc na.. bobasa? Szyjkę? Czy przez tę opuchnięte nogi?[emoji33]
Dobrze, że dzieciatko zdrowe i wszystko w porządku, skoro ciśnienie ok i wyniki to ciężko powiedzieć co ci jest... chyba ciąża daje popalić i tyle [emoji53]
Może przejdzie.... [emoji106]
Tak chodziło mi o kolor skóry niewiem może w Afryce tak przewidują no a ciąża od początku jest inna i ciężka jeszcze mnie ochrzanil że jak mam plamienia to mam zawsze dzwonić to mu mówię że cały czas mam raz więcej raz mniej ale są cały czas od początku ciazy dopiero jak dochodzą skurcze lub jest tego dużo to wtedy do nich dzwonie

Do góry