reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
azamamew zalatw Sobie zatyczki do uszu ..
swoją drogą jak ona chrapie że w drugim pokoju ci spać nie daje ? jeszcze teraz w ciąży jesteś bardziej rozdrażniona delegliwosciami to Cię to pewnie już 'rozbraja'

No niestety baardzo głośno chrapie. Zatyczki to wyjście z sytuacji, ale czasem byłam tak wkurzona, że brałam mp3 i dawałam tak głośno muzykę, aż przestałam go słyszeć i czasem trzeba było włączać prawie na full. W poprzedniej ciąży mieszkaliśmy jeszcze w kawalerce, to byłam gotowa spać w kuchni na podłodze byle tego nie słyszeć. Dlaczego nie budziłam jego by on szedł? Bo to nie takie proste i się poddawałam i szłam sama.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, pogoda jest okropna, ani siedzieć w domu ani być na dworze. Co chwile jakiś lekki deszcz. Ciekawe ile dni to potrwa i czy będzie jeszcze jakaś złota polska jesień. Obawiam się tych pierwszych spacerów w taką pogodę.

A moge sie was dziewczyny zapytac jakie imiona wybralyscie?
Wiem, ze juz na pewno bylo, ale przekopac sie przez tyle stron jest dla mnie niemozliwe - w robocie jestem i az tak przeginac nie moge, zeby prawie 2 tyg strony czytac ;)
U nas poki co chyba Leo, ale nic na 100%, jestesmy w czarnej d.....ziurze :)
Mi sie podoba jeszcze Filip, Kuba i Igor, no ale stary wyraza sprzeciw :D

Wiem, ze juz na pewno bylo, ale przekopac sie przez tyle stron jest dla mnie niemozliwe - w robocie jestem i az tak przeginac nie moge, zeby prawie 2 tyg strony czytac ;)
Leon :D

No niestety baardzo głośno chrapie. Zatyczki to wyjście z sytuacji, ale czasem byłam tak wkurzona, że brałam mp3 i dawałam tak głośno muzykę, aż przestałam go słyszeć i czasem trzeba było włączać prawie na full. W poprzedniej ciąży mieszkaliśmy jeszcze w kawalerce, to byłam gotowa spać w kuchni na podłodze byle tego nie słyszeć. Dlaczego nie budziłam jego by on szedł? Bo to nie takie proste i się poddawałam i szłam sama.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru, pogoda jest okropna, ani siedzieć w domu ani być na dworze. Co chwile jakiś lekki deszcz. Ciekawe ile dni to potrwa i czy będzie jeszcze jakaś złota polska jesień. Obawiam się tych pierwszych spacerów w taką pogodę.
Znam ten ból... Matko jedyna jakby jakaś stara parchotnia mój chrapie [emoji52]
Już go trącam jak mnie denerwuje... Potrafi się sam obudzić z tego chrapania. Masakra na prawdę.
Człowiek przyzwyczajony że śpi w idealnej ciszy a ten nadaje [emoji23]
Maja [emoji4]

Leon :biggrin2:

reklama
Do góry