reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny:) Kurcze, nie chcę sobie wyszukiwać chorób, ale strasznie mnie męczy suchość w ustach. Macie coś takiego? Piję, wydaje mi się, że dużo, nawet w nocy. Cukier mam ok, bo sama sobie mierzę, chociaż krzywa wyszła w porządku. W przyszłym tyg idę robić morfologię i mocz przed wizytą, zrobić sobie jeszcze jakieś badanie czy najpierw skonsultować z gin?
Dzisiaj moja kuzynka urodziła, następna w rodzinie jestem ja w kolejce :)
Też mam od paru dni sucho w buzi... no piłabym i piła po prostu :)

@Fili ja dopiero teraz obczaiłam, że to Ty.
Ach ten mózg [emoji86]

Na filmiku fajnie wygląda to miejsce do porodu.
Mnie się podoba ten miętowy pokój [emoji7]

Mnie tez sie ten mietowy podoba... no i teraz sama widzisz, wszystko jest dostosowane do rodzacej, a w domu to jednak nie do konca. No nic, mam dwa tygodnie na podjecie decyzji, no i oczywiscie ciaza musi pozostac tak jak do tej pory, bez zadnych odchylen, bo np zielone wody plodowe jak mi odejda to juz tam rodzic nie bede mogla. W takim przypadku, tylko duzy szpital z oddzialem dla noworoskow.

Melduje sie po wizycie u poloznej. Wszystko wyglada bardzo dobrze. Cisnienie idealne, mocz gites, przyrost brzuszka ladny. Niestety u mnie juz raczej usg nie bedzie, bo ciaza przebiega bardzo prawidlowo i nie ma wskazan. Dostalam ponownie propozycje rodzenia w domu, albo w nowootwartym centrum. Za dwa tygodnie na wizycie musze zadeklarowac co i jak. Zmykam teraz na szybkie zakupki. Postaram sie pozniej odezwac.
Milego dzionka :)
Kiedy miałaś ostatnie usg? Moje ostatnie to połówkowe i trochę zazdroszczę dziewczynom, że sobie oglądają maluszki tak często ale z drugiej strony cieszę się, że z moją małą wszystko w porządku [emoji4]
Moja położna też pytała o poród w domu ale ja tam wole w szpitalu, w razie czego są lekarze i ogóle. Szpital mam blisko i całkiem spoko jest także wole tam.
To Wasze centrum super [emoji4]
Kurcze dziewczyny tak bym chciała się wgryzsc w listopadowki, ale mam wrazenie ze wy jesteście daleko w przodzie i ja nie moge się z wami zgrać :((
Który Ty masz tydzień? Sorki ale gdzieś przeoczyłam albo zapomniałam. Kojarzę, że jakieś dziewczyny przyszły do nas z październikowych? One mają zamknięte forum? Nie możesz się tam dostać? [emoji4]

Dziewczyny biore asmag 1× rano i wieczorem ale ostatnio slabo sie czuje dzisiaj 2 razy zaslablam miesnia mam takie napiete moze zwiekszyc dawke do 2× chyba ze do lekarza isc wczesniej sama juz niewiem
Jak to zasłablas?:szok: Chyba poszłabym do lekarza na twoim miejscu...
@FiLi88 super to centrum... Bym się dlugo nie zastanawiala:-) :)

reklama
Kiedy miałaś ostatnie usg? Moje ostatnie to połówkowe i trochę zazdroszczę dziewczynom, że sobie oglądają maluszki tak często ale z drugiej strony cieszę się, że z moją małą wszystko w porządku [emoji4]
Moja położna też pytała o poród w domu ale ja tam wole w szpitalu, w razie czego są lekarze i ogóle. Szpital mam blisko i całkiem spoko jest także wole tam.
To Wasze centrum super [emoji4] Który Ty masz tydzień? Sorki ale gdzieś przeoczyłam albo zapomniałam. Kojarzę, że jakieś dziewczyny przyszły do nas z październikowych? One mają zamknięte forum? Nie możesz się tam dostać? [emoji4]

28tc
Z grudniowek, poszły na fb a ja go nie mam i mieć nie chce.

Do góry