Weronika00
Fanka BB :)
Aż musiałam sprawdzić czy rzeczywiście tyle czasu się te biedne Słonice męczą no szczerze współczuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aż musiałam sprawdzić czy rzeczywiście tyle czasu się te biedne Słonice męczą no szczerze współczuję
Też mam od paru dni sucho w buzi... no piłabym i piła po prostuCześć dziewczyny Kurcze, nie chcę sobie wyszukiwać chorób, ale strasznie mnie męczy suchość w ustach. Macie coś takiego? Piję, wydaje mi się, że dużo, nawet w nocy. Cukier mam ok, bo sama sobie mierzę, chociaż krzywa wyszła w porządku. W przyszłym tyg idę robić morfologię i mocz przed wizytą, zrobić sobie jeszcze jakieś badanie czy najpierw skonsultować z gin?
Dzisiaj moja kuzynka urodziła, następna w rodzinie jestem ja w kolejce
Jak sobie zaznaczę bliźniaki to też mi wychodzi, że powinnam ważyć więcej haha ale u mnie tylko jedno, więc nie jest tak kolorowoJa go uwielbiam zawsze wychodzi ze i tak wazę mniej niż powinnam hehe
@Fili ja dopiero teraz obczaiłam, że to Ty.
Ach ten mózg [emoji86]
Na filmiku fajnie wygląda to miejsce do porodu.
Mnie się podoba ten miętowy pokój [emoji7]
Kiedy miałaś ostatnie usg? Moje ostatnie to połówkowe i trochę zazdroszczę dziewczynom, że sobie oglądają maluszki tak często ale z drugiej strony cieszę się, że z moją małą wszystko w porządku [emoji4]Melduje sie po wizycie u poloznej. Wszystko wyglada bardzo dobrze. Cisnienie idealne, mocz gites, przyrost brzuszka ladny. Niestety u mnie juz raczej usg nie bedzie, bo ciaza przebiega bardzo prawidlowo i nie ma wskazan. Dostalam ponownie propozycje rodzenia w domu, albo w nowootwartym centrum. Za dwa tygodnie na wizycie musze zadeklarowac co i jak. Zmykam teraz na szybkie zakupki. Postaram sie pozniej odezwac.
Milego dzionka
Który Ty masz tydzień? Sorki ale gdzieś przeoczyłam albo zapomniałam. Kojarzę, że jakieś dziewczyny przyszły do nas z październikowych? One mają zamknięte forum? Nie możesz się tam dostać? [emoji4]Kurcze dziewczyny tak bym chciała się wgryzsc w listopadowki, ale mam wrazenie ze wy jesteście daleko w przodzie i ja nie moge się z wami zgrać (
Jak to zasłablas? Chyba poszłabym do lekarza na twoim miejscu...Dziewczyny biore asmag 1× rano i wieczorem ale ostatnio slabo sie czuje dzisiaj 2 razy zaslablam miesnia mam takie napiete moze zwiekszyc dawke do 2× chyba ze do lekarza isc wczesniej sama juz niewiem
Kiedy miałaś ostatnie usg? Moje ostatnie to połówkowe i trochę zazdroszczę dziewczynom, że sobie oglądają maluszki tak często ale z drugiej strony cieszę się, że z moją małą wszystko w porządku [emoji4]
Moja położna też pytała o poród w domu ale ja tam wole w szpitalu, w razie czego są lekarze i ogóle. Szpital mam blisko i całkiem spoko jest także wole tam.
To Wasze centrum super [emoji4] Który Ty masz tydzień? Sorki ale gdzieś przeoczyłam albo zapomniałam. Kojarzę, że jakieś dziewczyny przyszły do nas z październikowych? One mają zamknięte forum? Nie możesz się tam dostać? [emoji4]