reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Jejku dziewczyny nie nadążam za Wami [emoji23]a jak chce się do czegoś odnieść to zapominam hahahah [emoji16][emoji16][emoji16]
@Góraleczka89 ja muszę jeść taką ilość warzyw i owoców jakiej w życiu nie przejadłam w ciągu dnia [emoji15] a owoców w sezonie potrafię naprawdę trochę zjeść.
Ale masz racje już niedługo [emoji4][emoji4][emoji4]

Co do tej poduszki to na początek nie będę jej kupować, będę układać raz na prawo raz na lewo i powinno być ok.

Co do wagi, mam już 9kg na plusie a tu jeszcze dwa miesiące, więc już zaczynam mieć to gdzieś. Mogę ćwiczyć, dobrze jeść a waga i tak rośnie...
woda w organizmie mi się zbiera, bo rano jest mnie mniej niż wieczorem no i widzę to po odciskach od ciuchów.

Coraz trudniej nam wszystkim to już widać, po tym jak piszecie [emoji4][emoji4][emoji16][emoji16]ale przynajmniej wiem że nie jestem sama.

@azamamew ogarnij męża, bo za chwile bez pomocy zostaniesz z dwójką dzieci.

@Balonsbalons daj znać co i jak.

reklama
Paulianna89 u mnie dieta 1600 kalorii, ale szczerze to nie liczę i nie ważę jedzenia. Warzyw w diecie mi nie brakuje, może ziemniaków [emoji39] ale za to owoce ograniczone, i najlepiej o niskim Ig po owocach nie mam cukrów, problem jest z pieczywem na śniadanie [emoji19]

Mi badanie ginekologiczne nie przeszkadza ale zauważyłam że już po mam większe upławy i lekki dyskomfort [emoji17]

Dziękuję, że pytasz :) Właśnie wróciłam ze szpitala do domu, plamień nie ma, skurczy nie ma, mam nadzieję, że już się obędzie bez atrakcji przez ostatnie dwa miesiące :) Tylko nie spałam od soboty.

Nadrobię forum wieczorem, bo ledwo siedzę. Miłego popołudnia!

Ja bym wolę sama komentować, produkty wydają mi się średniej jakości i cena lekko zawyzona, poza tym niektóre produkty jak dla mnie zbędne, np termometr [emoji57]
No wlasnie cos mi sie wydaje ze to jest badziew a i tak mi braknie pewnie wiekszosc bede dokupywac wiec chyba lepiej bedzie jak kupie sama i wiecej poprostu bo w tej wyprawce to jest po kilka szt.

Nie wiem czy mam jakiegoś pecha, czy po prostu jestem wrażliwa tam na dole, ale odkąd pamiętam po badaniach ginekologicznych zawsze się gorzej czuje tzn. nawet jak nie byłam w ciąży to po badaniach zawsze miałam tego samego dnia kilka kropel krwi. Ogólnie mam w środku miejsce wrażliwe, zawsze mnie boli jak mnie tam badają. Dziś po badaniu boli mnie spojenie łonowe i krzyż. Za dwie godziny z córką do lekarza, a ja jestem niedobita, boli mnie cały dół, usypiam na stojąco i ogólnie nie mam siły, a tu jeszcze córka chora.

Cześć, a chodzisz cały czas do tego samego lekarza? Może to kwestia przeprowadzanego badania? Moja gin to super babka, zawsze traktuje mnie najmniejszym "kalibrem" wziernika jaki posiada, wie że miałam cesarkę i też wie jestem z tych delikaśnych. To żeby krwawić po badaniu nigdy w życiu... coś nie tak.

reklama
Do góry