MangoWawa
Fanka BB :)
Co ile macie teraz wizyty u ginekologa?
Co 2 tygodnie, ale ja po cc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co ile macie teraz wizyty u ginekologa?
Ja będę miała w 34+1, potem 36+1 i potem już co tydzień. Ostatnio się zastanawiałam od czego to zależy, że ja mam tak często a niektóre mają do końca wizyty co 4 tyg [emoji848]Co ile macie teraz wizyty u ginekologa?
Edytka ja się dzisiaj jednak zdecydowałam na dodatkową wizytę.Dzień dobry i miłego dnia życzę [emoji8] która wizytuje niech się nam ładnie po melduje [emoji5] Haha zrymowało mi się[emoji23]
Teraz co 2 tygodnie.Co ile macie teraz wizyty u ginekologa?
Moja mama zawsze jak gdzieś wyjeżdżają A my nocujemy u nich żeby zająć się pieskami i domem to zostawia w lodówce gulasz bo zieńciuniu lubi i pyta co ma kupić żeby nie był głodny bo wie ,że ja to wszystkożerna jestem [emoji28]@Paulaaa25 tez mi się przypomniało ze pomimo 7 lat znajomosci i 4 lat ślubu jak jedziemy na obiad mama zawsze mnie pyta „a czy Marek je to, czy tamto mu będzie smakowało” to chyba taki wyraz sympatii i troski, chociaż wiadomo, ze mój mąż zjadłby wszystko bez oporów, bo teściowa lubi