Kelyana
Fanka BB :)
@Kacprysiowo u mnie tez bezwzględnie cc, bliźniaki raczej wyciągają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, co mąż chciał mi udowodnić, ale jestem wkurwiona. Miał jechać w sobotę, w piątek mieliśmy sprzątać i guzik nie posprzątaliśmy, ja sama w sobotę. Córka wymiotowała w drodze, oczywiście, wine zwala na mnie, następnym razem trzeba jej dać co innego rano jeść. Guzik prawda, ma chorobę lokomocyjną. Zawsze mówię, wracamy po obiedzie około 14, bo jak uśnie w aucie to jak zajedziemy to będzie 15 i będzie ok. To musiał siedzieć prawie do 16. Spała całą drogę i płakała w domu, po czym usnęła i śpi dalej, bo wczoraj siedziała do 23.30. Nie mam zamiaru siedzieć z nią do 1 w nocy, bo nie dość, że cały weekend pracowałam, to w nocy od 3 do 5 nie spałam, bo się źle czułam.
A jeszcze mnie zdenerwował, bo wypytywał wczoraj teścia jaka była jego siostra jak była w wieku naszej córki. Teściu od razu go upomniał, tym samym co ja robię. Szwagierka ma porażenie mózgowe, w wieku 4 lat chodziła w jakichś stalowych szynach, teściowa ciągle gada i porównuje moją córkę, np ze może jak ciocia Ania będzie robić to albo tamto. I teść powiedział do męża to samo co ja mu mówiłam w domu, jak chcesz już porównywać to do siebie w jej wieku, a nie do niepełnosprawnej siostry. Ja rozumiem, że chcą dobrze dla siostry, ale czemu ciągle muszę wysłuchiwać o Ani, a o dzieciństwie męża ani słowa. Nie podoba mi się porównywanie zdrowego dziecka do niepełnosprawnej ciotki.
O właśnie, moja też przemyca jak się da, "pani dobra rada". Też się nastawiam, że jak się urodzi to znowu się zacznie nadgorliwość ze zdwojoną mocą...
@ONAONAONA uwielbiam puzzle ale mam takie duże, że mieszczą się tylko na podłodze i ciężko z brzuszkiem układać
Dziś poprasowane, mamy target na 10 rzeczy dziennie najgorsze są pajace ;/
czy Wam też położna nie kazała zabierać do szpitala niedrapek? chyba już się odchodzi od ich zakładania?