Szara20
Fanka BB :)
Widziałam, że w Lidlu znowu będą ubranka dziecięce Z tej serii looney tunes
Jeszcze 50 dni pokazuje aplikacja
Oooo super! Wiesz od kiedy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam, że w Lidlu znowu będą ubranka dziecięce Z tej serii looney tunes
Jeszcze 50 dni pokazuje aplikacja
Ja na swoją nie narzekam Jest w porządku.
Co się stało, że Ci Twoja działa na nerwy?
Niekoniecznie, cały czas przemyca swoje pomysły przez męża. Ona jest pielęgniarką z zawodu, jak się urodzi córka to znów się zacznie. Dodatkowo chodzę do gina do przychodni gdzie ona pracuje.Przynajmniej masz od teściowej święty spokój
Sobota, 22.09.Oooo super! Wiesz od kiedy?
@Szara20 ja przy pierwszym dziecku kupiłam łóżeczko najzwyklejsze za bodajże 140zł. Syn spał do czasu aż siostra się nie urodziła.
Wtedy zaczął spać na fotelu rozkładanym.
Córka spała w tym zwykłym łóżeczku do 3 roku życia.
Potem sprzedałam jeszcze.
Dla młodszej córki mąż kupił najtańsze za 80zł ale ono było mniej stabilne i trochę jak była starsza latało na boki, ale do 3roku w nim spała.
Jakiś czas temu byliśmy w sklepie i spokojnie od ręki były łóżeczka po 200zł takie białe i szare, całkiem spoko.
Mąż dla Matiego kupił na olx od babeczki z osiedla obok ,łóżeczko z komodą i szafkami za 420zł.
Materacyk kupię pewnie najtańszy tak jak miałam przy tamtych dzieciach.
@Szara20 ja przy pierwszym dziecku kupiłam łóżeczko najzwyklejsze za bodajże 140zł. Syn spał do czasu aż siostra się nie urodziła.
Wtedy zaczął spać na fotelu rozkładanym.
Córka spała w tym zwykłym łóżeczku do 3 roku życia.
Potem sprzedałam jeszcze.
Dla młodszej córki mąż kupił najtańsze za 80zł ale ono było mniej stabilne i trochę jak była starsza latało na boki, ale do 3roku w nim spała.
Jakiś czas temu byliśmy w sklepie i spokojnie od ręki były łóżeczka po 200zł takie białe i szare, całkiem spoko.
Mąż dla Matiego kupił na olx od babeczki z osiedla obok ,łóżeczko z komodą i szafkami za 420zł.
Materacyk kupię pewnie najtańszy tak jak miałam przy tamtych dzieciach.
@Ola_7 ja mam extra teściową, serio.
Tęskni za mną i co kilka dni się pyta jak się czuję.
A co Twojej odbija?
Niekoniecznie, cały czas przemyca swoje pomysły przez męża. Ona jest pielęgniarką z zawodu, jak się urodzi córka to znów się zacznie. Dodatkowo chodzę do gina do przychodni gdzie ona pracuje.
W sobotę 22.09Oooo super! Wiesz od kiedy?
Kurcze, czy tylko ja będę mialam cc ? Bo z tego co widzę każda z Was szykuje się na sn...
Ja też będę miała cc. Ale dopiero druga damy radęCzyli nie tylko ja cc ufff. To moje trzecie i z doświadczenia wiem że to nic milego, drugie wspominam tragicznie, wiec pewnie stad ten strach o trzecie cc....