reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Noc miałam ciężką, ale teraz ok.
Leżę i się zastanawiam, czy dam radę robić na drutach, bo zaczęłam sweterek i chciałabym zrobić.
Jutro wyniki kwasów i zobaczymy czy to początki cholestazy czy alergia lub jakieś dermatologiczna sprawa.
Sprobowac mozesz zawsze mozesz przerwac i odpoczac. Lepiej, zeby to nie byla cholestaza, bo to swinstwo jest. :(

Noc miałam ciężką, ale teraz ok.
Leżę i się zastanawiam, czy dam radę robić na drutach, bo zaczęłam sweterek i chciałabym zrobić.
Jutro wyniki kwasów i zobaczymy czy to początki cholestazy czy alergia lub jakieś dermatologiczna sprawa.
Współczuje, mam nadzieje ze to chwilowa niedyspozycja.

Na razie nie myślę o tym.
Nie mam wpływu na to. Co wyjdzie wynikach to się jutro dowiem.
Ja zawsze pozytywnie myślę
Chciałabym tak myslec jak Ty naprawde.
Bylo tak cudownie u mnie, a teraz bylam u lekarza i niby sie uspokoilam, ale ciagle czuje jakis wewnetrzny lęk pomimo tego, ze wiem ze jest dobrze. To jest okropne.. bo zbyt mocno sie na tym wszystkim skupiam.. i odechcialo mi sie z powrotem wszystkiego zakupow i wgl. Ech.

Hej
Jak tam dzisiaj wasze pociechy i samopoczucie ?
Umnie maly wierci sie nie musze liczyc ruchów czy jest ich 10 na godzine [emoji38][emoji38] a samopoczucie do dupy bym powiedziala spac mi sie chce w krzyzu mnie boli i nadal w pachwinach chodze jak bym miala urodzic zaraz [emoji3] jutro ide do gina z wynikami z krzywej zobaczymy co mi powie... jeszcze dodam ze dzisiaj więcej mi leci z poxhwy takiego bialego sluzu ehh chyba ta ciaza mi nie sluzy 7 miesiac a ja juz chodze jak przy 9 [emoji52] pierwsza ciaza moja to 10 lat temu bylam mlodziutka [emoji38][emoji38]
Ile z Was liczy ruchy? Mi nic lekarz nie mówił, muszę zapytać...

Do mnie dzisiaj paczka przyszła z apteki i mąż wyjmuje po kolei rzeczy, oglada i przy podkladach się pyta co to. Tłumacze, że to takie podpaski. A on ze szkoda że nie powiedzieli ze dla konia. Z 5 min się śmialismy.
Jak położna na szkole rodzenia wyciągnęła podpaski poporodowe to bardzo żałowałam, że nie widzę miny męża (chłopy siedzą na krześle za swoją ciężarną). Pewnie się zszokował... ;)

Dziękuję wam za wypowiedzi, zostaje przy swoim zdaniu, zdrowie i wygoda mojej córeczki jest dla mnie najwazniejsze więc będzie 3w1 ! Nie wiem z kąd ona ten pomysł wzieła i szczerze to się wkurzyłam, ciekawe co jeszcze wymyśli.
Miej swoje zdanie, myśl własną głową i nie słuchaj każdej "dobrej" rady :) Mi Mama czasem próbuje wejść na głowę. Uparła się, że muszę mieć kaftaniki. Powiedziałam jej, że raczej nie zamierzam tego używać, więc wystarczy mi kilka używanych, które mam to się obraziła. Wolę tak niż się ugiąć, bo jeszcze zaczęłaby to robić częściej.

Hej hej. Znów nie mogę Was nadrobić. Mnóstwo piszecie ;)

Dzisiaj mamy ostatnie prenatalne, nie mogę się doczekać jak zobaczę synusia :)

Zamówiłam wózek, w świetnej promocji znalazłam a już wczoraj miałam zamawiać stacjonarnie prawie 900 zł drożej [emoji33]

Umówiłam na jutro rozmowy kwalifikacyjne, trochę podań miałam, zobaczymy co to za kandydatki.

Jak mnie dziś plecy bolą [emoji57]

reklama
Hej
Jak tam dzisiaj wasze pociechy i samopoczucie ?
Umnie maly wierci sie nie musze liczyc ruchów czy jest ich 10 na godzine [emoji38][emoji38] a samopoczucie do dupy bym powiedziala spac mi sie chce w krzyzu mnie boli i nadal w pachwinach chodze jak bym miala urodzic zaraz [emoji3] jutro ide do gina z wynikami z krzywej zobaczymy co mi powie... jeszcze dodam ze dzisiaj więcej mi leci z poxhwy takiego bialego sluzu ehh chyba ta ciaza mi nie sluzy 7 miesiac a ja juz chodze jak przy 9 [emoji52] pierwsza ciaza moja to 10 lat temu bylam mlodziutka [emoji38][emoji38]
Jakbym czytała o sobie; faktycznie coś w tym jest, inaczej ciążę przechodziłam jak miałam 25 lat, niż teraz jako 35. Jak sobie przypomnę, jak to na dzień przed porodem śmigałam po centrum handlowym, a teraz jak ten emeryt... eh :)

Do góry