Wiesz, jestem zdania żeby nie liczyć, że coś się samo zmieni... czy to po porodzie, czy jak niektóre kobiety mówią- po ślubie [emoji53]samo rzadko się coś zmienia... tylko komunikacja i jeszcze raz komunkacja.. rozmowa i rozmowa... weź pod uwagę, że jak bobas się urodzi, to może już nie będziesz w ciąży ale dojdzie cała reszta. Opieka nad dzieckiem, karmienie, nocne pobudki, zmęczenie, a do tego domowe obowiązki.. a to wszystko jeszcze plus hormony, które po porodzie tez często buzują... Także trzeba rozmawiać z mężem, tłumaczyć, podsypać artykuły jak tu Koziunia wysłała... i moze porozmawiać jak wyobrażacie sobie opiekę nad bobasem? [emoji5]
@Roksi98 wiem, że nie można w ciąży używać aplikatora, wyraźnie jest w ulotce napisane, że kobiety w ciąży powinny aplikować tabletkę palcem wskazującym. Ale bardzo Ci dziękuję za info.
Co do partnerów, to ja nie mogę narzekać. Mój mąż jest bardzo pomocny i wrażliwy na to co się ze mną dzieje, czy teraz jak jestem w ciąży czy jak w niej nie byłam Dba o mnie bardzo. Ale kiedyś tak nie było. Musieliśmy swoje przejść, oboje wylaliśmy mnóstwo łez, były też krzyki, wyprowadzki i wiele takich małżeńskich rozterek. Teraz czasami też się złapiemy, ale ogólnie kochamy się i szanujemy baaardzo. Oby tak już zostało na zawsze. Mój mąż po prostu dorósł. Ale zawsze był dobrym człowiekiem, trzeba było tylko nim troszkę pokierować i mną również
Ja to mam odwrotnie.. zachowuję się jak nie w ciąży i jak mąż zabiera mi miskę z praniem bo ciężka to patrzę na niego jak na wariata [emoji23] przecież nie była taka ciężka... [emoji58] tak mam ze wszystkim... teraz muszę do głowy jeszcze sobie wziąć, że to ze jestem na L4 nie oznacza, ze mam przez tyle godzin cały czas coś robić, żeby się „nie lenić”... No masakra... A przecież mąż nic mi nie wypomina... nie wiem czemu tak mam. Jakiś charakter survivalowy[emoji28][emoji85]
Ale ci palpacyjnie ją tylko zmierzył? Nie powiedział co to znaczy krótka? W sensie 2? 2,5cm?
Bierz tą luteinę i odpoczywaj, będzie dobrze, tylko musisz zwolnić [emoji106][emoji5]
Super! [emoji106] ja też oddzielnie materac i łóżeczko [emoji3]