reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

A co się dzieje? Coś ci wypomina? Czy humory ma?[emoji53]
Humory ma. Tak naprawde zostaly mi dwa miesiace do porodu, a on sobie tak bimba I nic sobie z tego nie robi. Gdyby nie moi rodzice to nie mialabym ani na ginekologa ani na psychoterapeute I nic bym dla dziecka nie miala, bo za co? Ciagle by tylko chodzil na mecze I twierdzi, ze mamy czas... a jego siostra z zazdrosci, bo sama zajsc nie moze go tylko podpuszczq I nieraz jak gdzies bylismy I wypil zq duzo I mi sie to nie podobalo to ja bylam ta najgorsza.. wgl rozumiem, ze mam nerwice itp, ale traktuja mnie u niego w rodzinie jak gowniare... a jego rodzina do niego "pij pij po porodzie nie bedziesz mogl I kobiety wgl w ciazy sa pojebane" :') mu nawet gadali, ze ma zrobic testy na ojcostwo czy to na pewno jego.

reklama
U mnie dziś już pokazuje aplikacja 77 dni do porodu... Jak ten czas leci ! Miłego dnia wszystkim mamusiom:):)
U mnie 55 dni :D
Ja właśnie też chciałam do szpitala te małe kosmetyki, ale patrząc na ceny przykładowo pasty do zębów, gdy ta mała kosztuje tyle co taka standardowa, no to stwierdziłam, że bezsensu :(
A ja mimo to kupiłam miniaturki, nawet szczoteczkę do zębów mam taka malutka [emoji14]

Byłam na wizycie, ktg ok, szyjka nadal twarda, długa i zamknięta, pobrał gbs i za 2 tyg następna wizyta :) młody mi Zaraz z brzucha wyskoczy tak szaleje, że aż boli [emoji33]

No to i za mną pierwsze pranie, upralam tetry, ręczniki i pościel.

Ja torbę spakuje jak skończę 30tc, nie chce zapeszać ale chce być gotowa w razie komplikacji.

Dla dzidziutkow tez przygotuje już powoli paczki, żeby mąż miał gotowe wszystko i w zasadzie na spokojnie przywiózł.

Ostatnie zakupy tez już za mną, zamówiłam beciki i śpiworki do fotelika i gondoli. Co ja teraz będę robić to nie wiem :D

reklama
Do góry