reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dzien dobry Kicie....
a ja od wczoraj mam jakis spadek nastroju...
Nie bardzo mam moc na cokolwiek, wczoraj to nawet nie wiem kiedy dzien mi minal. Po poludniu prawie 2h spalam. Dzis tez energia nie tryskam. Chyba sie ciesze, ze to ostatni wolny dzien i od jutra trzeba bedzie sie ogarnac i do pracy pojsc. Mi to chyba jest wlasnie potrzebne. Maz dzis ma wolne, bo do konsulatu jedziemy synowi paszport wyrobic, takze moze dzis bede bardziej do zycia. Nie lubie sie tak czuc, bo to nie pasuje do mojego adhd ;)

@ONAONAONA ja na poczatku myslalam o Novie, ale ta rama jakos mnie nie przekonala, dlatego wybralam bardziej tradycyjna Adorre, a fotelik mamy wlasnie ten o ktorym pisala @piorunem pebble plus. Bazy nie kupowaismy, bo jest to spory wydatek, ktory mozna sobie darowac.

@Dzidzi bobo dasz rade, czas zleci i bedzie wszystko dobrze. Pozniej odespisz ;)

@majacyr jak juz zalegniesz w wannie to moze zagotuj sobie wczesniej gar krochmalu i polez w wodzie z nim wymieszanym ?? Wedlug mnie to jest jeden z najlepszych sposobow na podrazniona i swedzaca skore. Stosowalam u syna i byla to rewelacja.

@Mama Zuzi i Antosia jak sie dzis czujecie ?

Dzień dobry Mamusie :-* od wczorajszego wieczora towarzyszy mi dziwny ból w okolicy pępka, dokładnie to takie nieprzyjemne kłucie. Przed spaniem przeszło, a przed chwilą wstałam do toalety i chwilami znowu mnie kłuje :-(

Dzien dobry Kicie....
a ja od wczoraj mam jakis spadek nastroju...
Nie bardzo mam moc na cokolwiek, wczoraj to nawet nie wiem kiedy dzien mi minal. Po poludniu prawie 2h spalam. Dzis tez energia nie tryskam. Chyba sie ciesze, ze to ostatni wolny dzien i od jutra trzeba bedzie sie ogarnac i do pracy pojsc. Mi to chyba jest wlasnie potrzebne. Maz dzis ma wolne, bo do konsulatu jedziemy synowi paszport wyrobic, takze moze dzis bede bardziej do zycia. Nie lubie sie tak czuc, bo to nie pasuje do mojego adhd ;)

@ONAONAONA ja na poczatku myslalam o Novie, ale ta rama jakos mnie nie przekonala, dlatego wybralam bardziej tradycyjna Adorre, a fotelik mamy wlasnie ten o ktorym pisala @piorunem pebble plus. Bazy nie kupowaismy, bo jest to spory wydatek, ktory mozna sobie darowac.

@Dzidzi bobo dasz rade, czas zleci i bedzie wszystko dobrze. Pozniej odespisz ;)

@majacyr jak juz zalegniesz w wannie to moze zagotuj sobie wczesniej gar krochmalu i polez w wodzie z nim wymieszanym ?? Wedlug mnie to jest jeden z najlepszych sposobow na podrazniona i swedzaca skore. Stosowalam u syna i byla to rewelacja.

@Mama Zuzi i Antosia jak sie dzis czujecie ?
@FiLi88 ciąża rządzi się swoimi prawami. Widocznie potrzebujesz odpoczynku i organizm się go domaga :-) podziwiam, że jeszcze pracujesz. Ja od 1 sierpnia siedzę e domu. Na początku bałam się, że to za dużo wolnego czasu, ale można sobie tak czas zorganizować, że jakoś leci :-)

Jezu jakie to ohydne caly czas mi sie cofa [emoji46] a nawet wody nie mam przy sobie a maluszek po takiej ilosci cukru zaczyna buszkwac w brzuchu [emoji38][emoji38][emoji38]
Spokojnie, też tak miałam. Nie myśl o tym, że Ci niedobrze. Pierwsza godzina najgorsza. Potem będzie lepiej :-) Moja gwiazdeczka też się zrobiła bardzo aktywna po tej glukozie :-)

@FiLi88 ciąża rządzi się swoimi prawami. Widocznie potrzebujesz odpoczynku i organizm się go domaga :-) podziwiam, że jeszcze pracujesz. Ja od 1 sierpnia siedzę e domu. Na początku bałam się, że to za dużo wolnego czasu, ale można sobie tak czas zorganizować, że jakoś leci :-)

Ja wlasnie jestem od ponad tygodnia na urlopie i to chyba dlatego mnie tak zlapalo. To nie kwestia zmeczenia, tylko nie wiem.... znudzenia ?? Brakuje mi pracy i tego ze cos sie dzieje ;) Zobaczymy jak jutro bedzie, jak juz pojde popracowac ;)

Ja wlasnie jestem od ponad tygodnia na urlopie i to chyba dlatego mnie tak zlapalo. To nie kwestia zmeczenia, tylko nie wiem.... znudzenia ?? Brakuje mi pracy i tego ze cos sie dzieje ;) Zobaczymy jak jutro bedzie, jak juz pojde popracowac ;)
Jak urodzi się maleństwo to już cały czas coś się będzie działo :-) pracuj, jeśli dobrze się czujesz. Sama postanowisz, kiedy iść na zwolnienie :-)

reklama
Jak urodzi się maleństwo to już cały czas coś się będzie działo :-) pracuj, jeśli dobrze się czujesz. Sama postanowisz, kiedy iść na zwolnienie :-)

Ja pracuje tylko 4h dziennie, wiec to nie jest takie „ciezkie”, a po przeniesieniu do lzejszej pracy to juz w ogole bajka, takze luuuzik. Ja jestem czlowiek zadaniowy, a w domu musze uwazac, zeby nie za duzo fizycznie popracowac i to mnie dobija. Aaaa jak bedzie dzidzia to zadan bede miala ze ho ho i wtedy juz nie bedzie strachu przed wysilkiem fizycznym ;)

@Dzidzi bobo jak sie trzymasz ??

@ONAONAONA Twoje dzieci dzis szkole zaczely ??

Do góry