reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
@Ewelina1406
Patrz co kupiłam na smyk za 190 zł z wysyłką:) oczywiście wszystko na 68 ale nowiutkie i jest 11 elementów ale smyk i wszystko kolorowe:)

Załączniki

• 12804606_20180903_110749.jpg
    12804606_20180903_110749.jpg
    58,2 KB · Wyświetleń: 124
Czyli sterydy dostaniesz? I biedna aż 4 dni będziesz leżeć? Mam nadzieję, że wzięłaś zapas książek :D
No niestety dwa zastrzyki idą i ciagle trzeba dzieciory monitorować; mam nadzieje ze wyjdę w czwartek. Mam książki, krzyżówki i mam nadzieje jakoś wysiedzieć. Właśnie mija druga godzina na izbie przyjęć... a tu drzemeczka by mi weszła ale jak na krześle spać.

Hej ho
Ja już zostaje w domu koniec z pracą już nie mialam siły.. Ta dieta i pomiary plus różne samopoczucie niestety dawaly mi w kość na razie reszta urlopu potem L4

Dostałam tyle ubranek do rozmiaru 74 że masakra pół chałupy w worach wczoraj dwie pralki dziś dwie... A jeszcze ze 4 przede mną i to tylko rozmiar 50/56/62
68 zostawiam w worku w piwnicy hak zacznie wyrastać z 62 to dopiero popiore na bierzaco bo nie bede miala gdzie tego trzymać.

Piszecie o tym jak ubierać ja planuje w domu mieć przykrecone grzejniki bo nie dam rady w takim cieple ... Bede zakładać bawelniane body krutki rękaw a na to bawełniany pajac i rożek lub kocyk na dwór lub jak bedzie naprawde zimno bede zakladać długi rekaw body i cieply pajac lub śpiochy welur/ polar mam też sporo spodenek wiec body dlugi plus spodenki plus sweterek lub bluza. Mam też ze 3 wersje kombinezonów i śpiwór do wózka. Szczerze chyba wielu z tyxh rzeczy nie uda nam sie nawet ubrać.

Dziewczyny, kciuki się przydadzą! Ja dziś mam wizytę o 22 i już odchodzę od zmysłów, co z tą moją szyjką po 3 tygodniach umiarkowanego chodzenia :szok:
Ja też trzymam kciuki za wizytujące i @Kelyana za rozwinięte, duże zdrowe płucka ;)
ooo matko, wizyta o 22:00? Dobrze przeczytałam?? Co to za godzina???!!!

Oczywiście kciuki za wszystkie wizyty, napewno będzie wszystko ok:)
@Kelyana Mocne kciukasy za powodzenie podania sterydów i szybkiego powrotu do domu. Nikt chyba nie lubi przebywać w szpitalu, nie ma jak w domu :)

My dziś przywitaliśmy nowy rok szkolny. Dzieci najchętniej chciały by aby już było jutro....hehhehe
Teraz czas zacznie mi lecieć jak szalony, szkoła, odrabianie lekcji. Oj będzie pędził.

reklama
Do góry