reklama
Tak
tak dokładnie
Czyli sterydy dostaniesz? I biedna aż 4 dni będziesz leżeć? Mam nadzieję, że wzięłaś zapas książek
Ewelina1406
Fanka BB :)
Paulianna89
Dziewczyny trzymam kciuki [emoji8]
@Ewelina1406
Patrz co kupiłam na smyk za 190 zł z wysyłką oczywiście wszystko na 68 ale nowiutkie i jest 11 elementów ale smyk i wszystko kolorowe
Patrz co kupiłam na smyk za 190 zł z wysyłką oczywiście wszystko na 68 ale nowiutkie i jest 11 elementów ale smyk i wszystko kolorowe
Załączniki
Kelyana
No niestety dwa zastrzyki idą i ciagle trzeba dzieciory monitorować; mam nadzieje ze wyjdę w czwartek. Mam książki, krzyżówki i mam nadzieje jakoś wysiedzieć. Właśnie mija druga godzina na izbie przyjęć... a tu drzemeczka by mi weszła ale jak na krześle spać.Czyli sterydy dostaniesz? I biedna aż 4 dni będziesz leżeć? Mam nadzieję, że wzięłaś zapas książek
Balonsbalons
Hej ho
Ja już zostaje w domu koniec z pracą już nie mialam siły.. Ta dieta i pomiary plus różne samopoczucie niestety dawaly mi w kość na razie reszta urlopu potem L4
Dostałam tyle ubranek do rozmiaru 74 że masakra pół chałupy w worach wczoraj dwie pralki dziś dwie... A jeszcze ze 4 przede mną i to tylko rozmiar 50/56/62
68 zostawiam w worku w piwnicy hak zacznie wyrastać z 62 to dopiero popiore na bierzaco bo nie bede miala gdzie tego trzymać.
Piszecie o tym jak ubierać ja planuje w domu mieć przykrecone grzejniki bo nie dam rady w takim cieple ... Bede zakładać bawelniane body krutki rękaw a na to bawełniany pajac i rożek lub kocyk na dwór lub jak bedzie naprawde zimno bede zakladać długi rekaw body i cieply pajac lub śpiochy welur/ polar mam też sporo spodenek wiec body dlugi plus spodenki plus sweterek lub bluza. Mam też ze 3 wersje kombinezonów i śpiwór do wózka. Szczerze chyba wielu z tyxh rzeczy nie uda nam sie nawet ubrać.
Ja już zostaje w domu koniec z pracą już nie mialam siły.. Ta dieta i pomiary plus różne samopoczucie niestety dawaly mi w kość na razie reszta urlopu potem L4
Dostałam tyle ubranek do rozmiaru 74 że masakra pół chałupy w worach wczoraj dwie pralki dziś dwie... A jeszcze ze 4 przede mną i to tylko rozmiar 50/56/62
68 zostawiam w worku w piwnicy hak zacznie wyrastać z 62 to dopiero popiore na bierzaco bo nie bede miala gdzie tego trzymać.
Piszecie o tym jak ubierać ja planuje w domu mieć przykrecone grzejniki bo nie dam rady w takim cieple ... Bede zakładać bawelniane body krutki rękaw a na to bawełniany pajac i rożek lub kocyk na dwór lub jak bedzie naprawde zimno bede zakladać długi rekaw body i cieply pajac lub śpiochy welur/ polar mam też sporo spodenek wiec body dlugi plus spodenki plus sweterek lub bluza. Mam też ze 3 wersje kombinezonów i śpiwór do wózka. Szczerze chyba wielu z tyxh rzeczy nie uda nam sie nawet ubrać.
Mama Zuzi i Antosia
ooo matko, wizyta o 22:00? Dobrze przeczytałam?? Co to za godzina???!!!Dziewczyny, kciuki się przydadzą! Ja dziś mam wizytę o 22 i już odchodzę od zmysłów, co z tą moją szyjką po 3 tygodniach umiarkowanego chodzenia
Ja też trzymam kciuki za wizytujące i @Kelyana za rozwinięte, duże zdrowe płucka
Oczywiście kciuki za wszystkie wizyty, napewno będzie wszystko ok
@Kelyana Mocne kciukasy za powodzenie podania sterydów i szybkiego powrotu do domu. Nikt chyba nie lubi przebywać w szpitalu, nie ma jak w domu
My dziś przywitaliśmy nowy rok szkolny. Dzieci najchętniej chciały by aby już było jutro....hehhehe
Teraz czas zacznie mi lecieć jak szalony, szkoła, odrabianie lekcji. Oj będzie pędził.
reklama
Ewelina1406
Super zakupy :-) faktycznie, mocno bym przepłaciła kupując wszystko na jedno kopyto za te 267zł@Ewelina1406