Widzę, że masz podobnie jak ja. Też mam prawie wszystkie ciuszki z kompleksów. Moja mama jest mistrzem zakupów w takich miejscach. Za 2 zł potrafi niezłe perełki kupić. Wiele faktycznie z metkami . Muszę ją tylko stosować bo nie umie przestać i mam już mała hurtownięHmm jak dla mnie trochę drogo , ale cena to już indywidualna sprawa każdego . Ja nie mam nic nowego szczerze mówiąc , dostałam takie malutkie od siostry a resztę kupiłam w lumpeksach . I dla tych którym używane ciuszki nie przeszkadzają to bardzo polecam . Za 2, 3 zł można kupić (przynajmniej u mnie) jak nowe , nie raz z metkami ciuszki .Ostatnio za 50 gr dorwałam idealne niedrapki :-)
Kurcze od wczoraj mam taki apetyt że masakra , dzisiaj to już całkiem - co chwilę bym coś jadła. A jutro wizyta i ważenie , aż się boje
reklama
majacyr
Fanka BB :)
W każdej aptece masz inne ceny.o 10! a robiła któraś z Was zakupy w aptece normalnie, nie przez internet ? Zastanawiam się bo tak z ciekawości weszłam na tą aptekę Gemini i za 11 sztuk tego co mnie inteteresuje wyszło zaledwie 120 zł i widzę też, że można dorwać coś tanio a w większych ilościach . I tak się zastanawiam czy w takiej normalnej aptece drogie są takie zakupy , wiadomo wszystko dla mnie i dla małego.
Ja pracuję w aptece(obecnie na L4) ale zamawiam w gemini.
Najlepiej z koleżankami się zmówić, bo darmowa wysyłka od 300zł.
Ja z 2 koleżankami zamawiam.
Ale w październiku będę sama zamawiała, bo same moje witaminy 42 z hakiem a u mnie w aptece 60zł.
Ja mam dużą listę do apteki to spokojnie 300zł w październiku uzbieram.
A spirit w monopolowym piersiówkę kupię [emoji23][emoji6]
To nie wiem. Ja bez problemu dolaczylam i otrzymalam nr karty przy poprzedniej promce.Mi się nie dało bo nie miałam numeru karty właśnie. . udało mi się tylko wtedy zarejestrować
Ewela2805
Ciekawe czy mi do Belgii wyślą taki materac, muszę do nich napisać.. U nas słyszałam że dobre są z Aerosleep ale też drogie.. Muszę jeszcze pomyśleć [emoji4]Materac to ważna rzecz, dla mnie nawet ważniejsza od łóżeczka... łóżeczko kupiłam zwykle sosnowe - miodowe, choć ładne, ze sklepu internetowego z łóżeczkami, a materac lateksowo- kokosowy, żeby na stronie kokosowej spał tak do 8m-ca, bo niby twardsza i idealnie sie nadaje [emoji3]
Cos takiego, choć nie z tego sklepu, przykładowy link
Link do: DARMOWA DOSTAWA Hevea Krzyś 120x60 materac lateksowo-kokosowy
Te z zestawów to chyba te zwykle, co można kupić za 80zl na Allegro...
Ja bym nie kupiła.. lubię sama wybierać większość ciuszków, a tu wszystko na jedno kopytko [emoji28] a jest przecież tyle wzorów, tyle firm, że można poszaleć.. chociażby na wyprzedażach [emoji23] poza tym jak kupisz jedną a czy dwie rzeczy u sprzedającego i ci sie jakość nie będzie podobać, to więcej nie kupisz u niego, a tu wywalasz tyle kasy a jak będzie cos nie tak po praniu? [emoji6]
Jest tyle postów, że czasami umykają, nie ma co się denerwować [emoji854] napisać jeszcze raz i tyle, w końcu któraś sie obudzi [emoji23][emoji23][emoji23]
Dziękuję Wam za odpowiedzi! Teraz mam przykłady i muszę poczytać na temat każdego materaca i coś wybiorę ale napewno jeśli nawet ten zestaw będę brała łóżeczka to materac kupię inny [emoji4]
Igorowelove
Moderatorka
Myślałam dziś o czapeczce... Bo wśród ubranek, które podostawałam są zwykle cienkie bawełniane, a na wyjście ze szpitala mam misiowy kombinezon z kapturem, który wyląduje na głowie żeby małemu było wygodnie w foteliku, więc nie wiem czy jest sens kupować grubsza? Jak myślicie? Wystarczy cienka czapeczka i kaptur misiowy?ja do szkoły rodzenia się nie wybieram, bo szkoda mi kasy ( u nas nie ma bezpłatnej). Poza tym nie uśmiecha mi się jeździć ok 40 km w jedną stronę, bo mój brzuszek źle ostatni znosi jazdę autem.
Jakie czapeczki zamierzacie kupić na wyjście ze szpitala i w jakim rozmiarze? Jejku dwoje dzieci w domu, a ja w tym temacie zielona.
Wczoraj byliśmy z dziećmi na festynie a później na koncercie zespołu IRA. Mieliśmy jeszcze zostać na fajerwerkach ale synuś już miał dość. Ogolnie dzień spędzony cudownie, ale dziś zmęczenie czuję baaaardzo.
Do tego śniło mi się dziś , że byłam na wizycie i gin zapomniał mi wypisać L4 heheheh
I pochwale się kliknelam zamówienie z ostatnimi rzeczami z wyprawki jak przyjdzie paczka, to będę miała już wszystko oprócz klapek(klapkow?) do szpitala, a z tym chce się wstrzymac, bo mi stopa urosla i nie wiem czy urośnie bardziej [emoji23]No i czekam na ubranka i pampersy od kuzynki, jak nie zdarzy mi dowieźć to mąż kupi paczkę pampersów i sam wyruszy do niej po te ubranka, upierze i poprasuje-tak uzgodniliśmy no i chce polować na mleczka do prania z loveli na promocjach (zapasy trzeba zrobić ;p ) więc no... Jestem gotowa
Paulianna89
Myślałam dziś o czapeczce... Bo wśród ubranek, które podostawałam są zwykle cienkie bawełniane, a na wyjście ze szpitala mam misiowy kombinezon z kapturem, który wyląduje na głowie żeby małemu było wygodnie w foteliku, więc nie wiem czy jest sens kupować grubsza? Jak myślicie? Wystarczy cienka czapeczka i kaptur misiowy?
I pochwale się kliknelam zamówienie z ostatnimi rzeczami z wyprawki jak przyjdzie paczka, to będę miała już wszystko oprócz klapek(klapkow?) do szpitala, a z tym chce się wstrzymac, bo mi stopa urosla i nie wiem czy urośnie bardziej [emoji23]No i czekam na ubranka i pampersy od kuzynki, jak nie zdarzy mi dowieźć to mąż kupi paczkę pampersów i sam wyruszy do niej po te ubranka, upierze i poprasuje-tak uzgodniliśmy no i chce polować na mleczka do prania z loveli na promocjach (zapasy trzeba zrobić ;p ) więc no... Jestem gotowa
W Kauflandzie widziałam że mają promocję na loveli [emoji4][emoji4]
W Kauflandzie widziałam że mają promocję na loveli [emoji4][emoji4]
Ja kupiłam w Biedrze ostatnią butlę za 26 zł z 5 l chyba bodajże
Ja jutro robię przegląd przed wyprowadzka będę wiedzieć co mam i co nie mam
Igorowelove
Moderatorka
Nie ma u mnie KauflanduW Kauflandzie widziałam że mają promocję na loveli [emoji4][emoji4]
U mnie w Biedronce tylko 1.5 litrowe i aktualnie nie ma promocji. Była promocja w rosmanie, ale cenowo wychodziło tak samo jak w Biedronce bez promocji [emoji14]Ja kupiłam w Biedrze ostatnią butlę za 26 zł z 5 l chyba bodajże
Ja jutro robię przegląd przed wyprowadzka będę wiedzieć co mam i co nie mam
Nie wiem jak z plynami, ale np patrzylam kapsulki na allegro w 4 pakach to nawet z przesylka wychodzi za 1 opakowanie okolo 5 zl taniej niz u nas w carfie czy rossmanie. Jak u nas sie sprawdza i nie beda uczulac to w bede zamawiac takie 4 paki. Chyba, ze się przerzuce na plyny. ZobaczymyNie ma u mnie Kauflandu U mnie w Biedronce tylko 1.5 litrowe i aktualnie nie ma promocji. Była promocja w rosmanie, ale cenowo wychodziło tak samo jak w Biedronce bez promocji [emoji14]
reklama
Link do: LOVELA Mleczko do prania kolorów dla dzieci 9 L
Moze którąś z Was zainteresuje niw wiem czy to dobra cena bo nie wiem ile kosztuje stacjonarnie, ale rzucilo mi sie w oczy przegladajac allegro
Moze którąś z Was zainteresuje niw wiem czy to dobra cena bo nie wiem ile kosztuje stacjonarnie, ale rzucilo mi sie w oczy przegladajac allegro