reklama
netka.
Fanka BB :)
W środę
Planowalam po swietach ale okolicznosci sie zmienily
A to szybciutko. Właśnie nad tym myślę, chyba spróbuję w przyszły piątek.
Hej!
Chyba, nieśmiało mogę do Was dołączyć choć jest baaaardzo wcześniej...w czw zrobiłam betę, wyszła 14 a było to 12 dni po owulacji, która miałam w tym cyklu monitorowana. Staraliśmy się 22 miesiące o drugie maleństwo... po drodze było jedno poronienie...wiec nieśmiało, ale z nadzieja witam się z Wami listopadoweczki [emoji854][emoji11]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba, nieśmiało mogę do Was dołączyć choć jest baaaardzo wcześniej...w czw zrobiłam betę, wyszła 14 a było to 12 dni po owulacji, która miałam w tym cyklu monitorowana. Staraliśmy się 22 miesiące o drugie maleństwo... po drodze było jedno poronienie...wiec nieśmiało, ale z nadzieja witam się z Wami listopadoweczki [emoji854][emoji11]
Igorowelove
Moderatorka
Pozmienialy sie Wam smaki? Moj maz mowi ostatnio, ze mi sie chyba zmienil, bo gotuje jeszcze lepiej niz wczesniej [emoji85] A wlasnie ugotowalam pomidorowke i nie moge wyjsc z podziwu jak bardzo ona mi smakuje
[emoji5]
Super! Gratulacje a który to tydzień?
Płomyk*
@netka. Mialam zaplanowaną wizyte na 3.04 ale zmienilam bo laryngolog prosila zebym skonsultowala sie w sprawie tego nieszczesnego błędnika...
Chcialam dzielnie wytrzymac ale co tam hehe
Przynajmniej udalo mi sie zmienic nie tylko termin ale lekarza na leprzego i przychodnie blizej domu (bede chodzic do lux medu)
Chcialam dzielnie wytrzymac ale co tam hehe
Przynajmniej udalo mi sie zmienic nie tylko termin ale lekarza na leprzego i przychodnie blizej domu (bede chodzic do lux medu)
malena100
Super! Gratulacje a który to tydzień?
Hej, w zasadzie pomyliłam wątki ze szczęścia u napisałam i Was [emoji23] nie wykluczone że do Was nie dołączę [emoji5]wg OM to 5 tydzień [emoji5]
Hej, w zasadzie pomyliłam wątki ze szczęścia u napisałam i Was [emoji23] nie wykluczone że do Was nie dołączę [emoji5]wg OM to 5 tydzień [emoji5]
To piękny wynik! Trzymam kciuki
reklama
Płomyk*