reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hej!
Chyba, nieśmiało mogę do Was dołączyć;) choć jest baaaardzo wcześniej...w czw zrobiłam betę, wyszła 14;) a było to 12 dni po owulacji, która miałam w tym cyklu monitorowana. Staraliśmy się 22 miesiące o drugie maleństwo... po drodze było jedno poronienie...wiec nieśmiało, ale z nadzieja witam się z Wami listopadoweczki [emoji854][emoji11]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Pozmienialy sie Wam smaki? Moj maz mowi ostatnio, ze mi sie chyba zmienil, bo gotuje jeszcze lepiej niz wczesniej [emoji85] A wlasnie ugotowalam pomidorowke i nie moge wyjsc z podziwu jak bardzo ona mi smakuje :D

4c3tskjoppjijysx.png

@netka. Mialam zaplanowaną wizyte na 3.04 ale zmienilam bo laryngolog prosila zebym skonsultowala sie w sprawie tego nieszczesnego błędnika...
Chcialam dzielnie wytrzymac ale co tam hehe
Przynajmniej udalo mi sie zmienic nie tylko termin ale lekarza na leprzego i przychodnie blizej domu (bede chodzic do lux medu)

Super! Gratulacje:) a który to tydzień?

Hej, w zasadzie pomyliłam wątki ze szczęścia u napisałam i Was [emoji23] nie wykluczone że do Was nie dołączę [emoji5]wg OM to 5 tydzień [emoji5]

reklama
Do góry