Ewela2805
Fanka BB :)
Przed chwilą marzyłam bo szczerze to nigdy nie patrzyłam nawet.. Obwód 84cm i dołączam zdjęcie z rana (wiedząc że wieczorem jest zawsze trochę większy.. [emoji7])Ludu!! Jaka historia!![emoji33] rzeczywiście to film naśladuje życie a nie odwrotnie [emoji2]
Ale z ciebie dobra dusza [emoji10] taka pomocna dłoń[emoji56] jak dobrze, że są tacy ludzie jeszcze[emoji5]
Ja pod koniec ciazy podczytywałam lipcowki i sierpniowki.. bo miałam termin na 8sierpnis, ale jakoś lipcówki mnie ciągnęły i tez je podczytywałam...ale na innym forum. I sie okazało też, ze urodziłam 18lipca, Haha, z zaskoczenia [emoji23]i właśnie szybciej niż niektóre lipcowki co były zagrożone przedwczesnym porodem, miały ściągany początkiem lipca pessar i nic... chodziły jeszcze z brzuchem, jak ja sierpniówka miałam lipcową dzidzię na rękach [emoji28] także nie przewidzisz... i tak, ja do końca bardzo dobrze sie czułam. No ale byłam 6lat młodsza!!!!
Wiesz, sama tego nie rozumiem [emoji53] mało tego kiedyś lekarka medycyny pracy powiedziała mi, ze nie mogę przytyć bo kręgosłup tego nie udźwignie [emoji33]i moze będę leżeć całą ciążę kiedyś przez to.. A pracowałam do skurczy porodowych
Teraz jestem starsza, mam więcej obowiązków, bo dziecko już ma stanie.. wiec na pewno jest bardziej ciężko sie wyrobić - stad to L4 od września, ale....
Ja po prostu dalej jestem w stanie zapomnieć o brzuchu [emoji58]pochylam się, schyla’, kucam, czasami jak w domu cos robię albo schylam się w pracy to na mnie krzyczą żebym się nie zginala! I aż taki grymas robią jakby ich coś bolało.. a mąż mi ostatnio wyrwał zmiotkę jak tylko w pół tak stałam zgięta, bo.. cyt.to musi być strasznie niewygodne.... hmmm.. gdyby było to bym tak nie stała przecież..
Czasami patrzę do lustra i mam wrażenie, że ten bebzol taki doklejony jest...
jak siedzę za długo na miękkim to dziecko na rozpęd mnie popycha Haha [emoji23] No i teraz jak miałam skurcz w łydce w sobotę, to ta noga taka jakby słabsza... chyba dzisiaj wezmę magnez na noc. Ale tak... to jakoś nie narzekam... Do toalety muszę więcej chodzić! To na pewno![emoji4]
I leżeć na plecach lubię[emoji5] młody wtedy fajnie sie rusza [emoji51]
Pewnie jeszcze wszystko przede mną[emoji848]
Chyba w normie jest długość dzieciątka na ten tydzień, nie martw się[emoji106] a ile masz w obwodzie brzucha, że tak się martwisz, że mały? [emoji18]
Dzidzia na pewno ma miejsce, znajdzie sobie [emoji4]
Śliczna księżniczka!![emoji173]️ ja już po tych wagach coraz większych widzę, że TEN dzień zbliża sie dużymi krokami [emoji85][emoji86]
Gratuluje zdrowej córeczki [emoji16][emoji106]
Mi się wydaje mały bo księżniczka moja ma już 34cm [emoji4] No ale lekarz mówi że wszystko w porządku więc może po prostu panikuje.. [emoji4]