mayfly
Fanka BB :)
@Lovegirl ja robiłam RTG jednego zęba, jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży i ginekolog powiedział, że nie ma się czym martwić, bo to znikome dawki, za to dentysta stwierdził, że żadnego RTG w ciąży nie zrobi. Więc co lekarz to opinia. A RTG 3d też na pewno dostarcza więcej promieniowania niż standardowe...Wiadomo, że czasem korzyści przewyższają ryzyko i właśnie to powinien ocenić lekarz. Jak napisała @Dita_333 nie sugeruj się forami w takim wypadku
ja niejednokrotnie zastanawiam się, czy brać paracetamol, jak mnie boli głowa, bo sobie myślę, że jeszcze wytrzymam, a już nie chcę temu mojemu dziecku dokładać więcej leków, to nigdy nie jest dla niego obojętne ;P
Wizytujące, trzymam kciuki!
W ogóle widzę, że na początku września bardzo dużo wizytuje, ja 3 września. To dopiero będzie wysyp dobrych nowin, słodkich zdjęć, chwalenia się wagą naszych bobasów Już się nie mogę doczekać!
ja niejednokrotnie zastanawiam się, czy brać paracetamol, jak mnie boli głowa, bo sobie myślę, że jeszcze wytrzymam, a już nie chcę temu mojemu dziecku dokładać więcej leków, to nigdy nie jest dla niego obojętne ;P
Wizytujące, trzymam kciuki!
W ogóle widzę, że na początku września bardzo dużo wizytuje, ja 3 września. To dopiero będzie wysyp dobrych nowin, słodkich zdjęć, chwalenia się wagą naszych bobasów Już się nie mogę doczekać!