reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Czesc u mnie spadek formy strasznie zle sie czuje meczy mnie okropna zgaga juz nawet kawy z mlekiem nie pije z rana i nic to niedaje krocze boli i ciagnie nerwowa jakas jestem zero libido
Normalnie chyba jakas depresja az mi sie plakac chce przez ten bol paracetamol niepomaga czy siedze czy leze czy chodze nieprzestaje bolec tez tak macie ?

Czesc u mnie spadek formy strasznie zle sie czuje meczy mnie okropna zgaga juz nawet kawy z mlekiem nie pije z rana i nic to niedaje krocze boli i ciagnie nerwowa jakas jestem zero libido
Normalnie chyba jakas depresja az mi sie plakac chce przez ten bol paracetamol niepomaga czy siedze czy leze czy chodze nieprzestaje bolec tez tak macie ?
Ból w kroczu? Niestety też mam. A najgorzej jak raz źle krok zrobię to później 3 dni dokucza

Biedna jesteś z tym bólem. Przytulam mocno. U mnie zgaga też daje popalić. 2 razy aż się obudziłam bo kwas żołądkowy cofnął mi się ust.

Powiem Ci ze tez słabo u mnie, bolec nic nie boli ale jakaś bez sił jestem. Poszłam rano do galerii to kroczyła powoli, dyszlalam jak wieloryb na płazy i w tempie żółwia. Plecy mi się znów odzywają wiec zapisałam się na rehabilitacje, zaczynam w przyszła środę ćwiczenia.

@Paulianna89 śniłam Ci się? To pewnie w związku z tą komodą.
Ja to najchętniej bym od kogoś odkupiła ze względów finansowych.

Jeżeli chodzi o wietrzenie to w domu nie miałam z tym problemów. A rodziłam głównie w zimie : grudzień,luty i marzec to i teraz w listopadzie damy radę z wietrzeniem [emoji23]

@Naan34 kochana weź sobie magnez, bo jak masz takie nerwy to i ciśnienie Ci może skoczyć.
Współczuję tych akcji remontowych.
Uważaj na siebie.

@koka współczuję Ci tej akcji parkingowej. Ludzie to są egoiści, myślą tylko o sobie.

@Fili właśnie się zastanawiam nad Ikea tyle że jak jestem chodząca inaczej (czytaj 400metrów z odpoczynkiem na ławce)to nie wiem czy dałabym radę.
Ikee mam 50km od siebie w Lublinie a to moloch wielki i pewnie z godzinę łażenia.
To mnie przeraża.
Mąż we wrześniu chce mnie zawieźć do 3 sklepów na mieście. Może są tu jakieś mebelki albo możliwość zamówienia.

@Płomyk ja pierd... ę ale Ci się " chora"trafiła.
Nosz wnerwiłam się, ja też słyszę że ciąża to nie choroba ale ja np od początku na L4 i głównie leżę i nie mam siły stać.
Łatwo komuś z boku oceniać.
Mnie to w ogóle nie widzą w kolejce, bo przecież gruba baba tylko.
Ostatnio zaczęłam chodzić z przypinką od Nicoli, może kogoś oświeci.
Jedynie w Rossmannie od razu mnie wołają do kasy.

Współczuję[emoji53] krocze chyba jeszcze mnie nie bolało w ogole.. tak cały czas cię boli?? A leżenie pomaga?

Ja naprawdę nie rozumiem skąd u was te zgagi... też jestem przecież w ciąży, a nawet nie wiem jak zgaga wyglada. Jem normalnie, bez specjalnej diety... ech.. Może weź renie na tę zgagę? Skoro naturalne sposoby nie pomagają?

reklama
Ja osobiście też zgagi nie miałam nigdy. I mam nadzieję że w tej ciąży też mieć nie będę.

Spojenie jakby mniej boli albo może się przyzwyczaiłam...? Jutro wizyta, zobaczymy co gin na to powie.

Tak sobie myślę kiedy ja w końcu trochę zwolnię.... Coraz częściej nie chce mi się iść do pracy i poleżeć choćby jeden dzień.

Moja córcia chora :( mąż właśnie pojechał z nią do lekarza a w nocy miała 39.6 temperaturę :(

Do góry